![]() |
Gomis'in yerine Mehmet
Forvet futbolcusu Bafé Gomis'i satan Fransa premier ligue takımlarından Saint Etienne, Mehmet Yıldız'ın peşinde.
27 yaşındaki Sivasspor forveti Mehmet Yıldız'a yönelen Saint Ettienne'li yöneticilerin Sivaspor Yönetimi ile temasa geçeceği öğrenildi. Le Figaro ve L'Equipe Gazetesi'nde yer alan haberlere göre; golcü oyuncunun sakatlığını da araştırıldığı belirtildi. Daha önce Galatasaray, Olympiakos ve Hertha Berlin tarafından takip edildiği ve Lyon ile Monaco'ya da teklif edildiği yazılan Mehmet için sakatlığı riskli bulunmazsa teklif götürülecek. |
Cevap: Gomis'in yerine Mehmet
bugun sabah ekmek almak icin ekmekciye gittim orda le telegramda gordum mehmet disinda baska ilgilndikleri oyuncu var turk liginde
|
avucunu yalarlar bızden mehmet degıl cop bıle alamazlar artık ..
gıden gıttı htta topunu almaaya hazırız .. bu lıgın butun kupalarına talıbız ..ona goreeeeee. |
yalan haber olabilir ama ilgilenselerde sivassporda kalır bence..........
|
mehmedi inşallah bilica gibi etmezler
|
Sadece dusunce teklif yok ayrica turkcel super ligde bazi oyuncularida izlemek icin bu hafta bir heyet gelecekmis,
|
mehmedi napsinlar ya futbolcumu kalmadi tabi satabilirsek cok iyi olur
|
yönetim bilca yı sattıgına bin pişman bide mehmeti satacaklarını hiç sanmıyorum.
|
5 milyon avro uzeri teklif gelirse neden olmasın ?
|
gitmez kalır takımda.ama şu da bir gerçek,mehmet eskisi gibi popüler değil artık.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:19. |