![]() |
En büyük hatamız Uğur'du
En büyük hatamız Uğur'du'
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ise yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, ''Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Ama iki tane büyük hata, birinci hata hakemin böylesine serin havada, tam maç hızlanmışken su molası vermesi maça damgasını vurdu. Bizim hatamız da sağbekimizde oynayan Uğur. Yani anlamadık gitti, bizim en büyük hatamız Uğur'du. Maç boyunca takımı bozdu, hepimiz izledik gördük'' dedi. Hakemin böyle serin bir havada 2 kez su molası vermesine bir anlam veremediğini belirten Ünsal, ''Bu havada su molası verilir mi?'' diye konuştu. Teknik direktör Bülent Uygun'un sağbekte Uğur'da ısrar etmesine anlam veremediğini ifade eden Ünsal, bu konuda takdirin de Uygun'a ait olduğunu bildirdi. Sivassporlu futbolcu Ersen Martin ise yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini, ancak yenildikleri için üzgün olduklarını kaydetti. [url]http://www.tumspor.com/haber/20090809/En-buyuk-hatamiz-Ugurdu.php[/url] Biri bu sayın! yöneticimizin ne demek istediğini bir tercüme edermi lütfen. Maç bitmiş yenilmişiz. Maçı izleyemedim ama kötü oynamışız. Ben bir taraftar olarak bile bunu söylemem ama işte sayın basın sözcümüz böyle buyurmuş |
Cevap: En büyük hatamız Uğur'du
[B]Hiç şaşırmadım nedense böyle konuşmasına [/B]
|
[B]Bu adamin konusmasina kil oluyorum,yok ucaga binmeler takima idda oynamalar ne bicim bir adam[/B]
|
senden daha buyuk hata var mı acaba fikret ünsal? sen sorduguma cvp ver!
|
Yahu bu adam nasıl gazeteci olmuş. O da yetmemiş gelmiş takımın basın sözcüsü olmuş anlamak mümkün değil
|
Fb 3 milyon euro'ya patlayan maldonadodan hiç faydalanamadılar ve gonderdıler.. Ve hiçbir yöneticide adamın arkasından konusmadı.. Ya bı yönetici futbolcusunu nasıl yem yapabilir ?? Sanki uğur yerinde sen olsan ondan daha iyi oynucan.. kıysaydınız paraya alsaydınız kaliteli oyuncuları o zaman.. adam napsın.. Girin spor sitelerine bakın hep bu adamın konusmalarından dolayı yorumlarda sivasspora aleyhinde yazılar yazıyor.. böyle yaparak bizi de diger takım taraftarlarının diline düşürüyosun dikkatli ol biraz..!!
|
sayın fıkret ünsal ya bu forumlara hıc bakmıyorsun, yada cok yuzsuzsun,bırak artık bu işi..
|
Bir kere madem hatani gordun hangi yuzle orda durdun gore gore maci katlettin,bir bakimdan kendi psikolojik harekatini baslatiyor unsal efendi,soyleyecek soz bulamadi futbolcu satisina soyundu
|
türkiyedeki tipik yönetici durusu bravoo fikret bey bravoo
|
Ne diyor bu ya.Kov bari futbolcuyu
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:12. |