SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kadro Yetersiz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26727)

SivasSpor.Com 09.08.2009 13:27

Kadro Yetersiz

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulentmecnun.jpg[/IMG]

Uygun, birçok bölgede eksikleri olduğunu belirterek, "Transfer yapmamız şart" dedi.

Trabzon yenilgisiyle şimşekleri iyice üzerine çeken Bülent Uygun, kendini savundu. Kırmızı-beyazlı teknik adam, her mevkide sorun yaşadıklarını ve takıma mutlaka takviye yapmak zorunda olduklarını söyledi. Uygun, şu açıklamayı yaptı: "4 transferimizi okul ve şehirden dolayı getirtemedik. Ana kadroyu oluşturacak transferler yapamadık. Yeni transferler yaparak kadro alternatiflerimizi oluşturmalıyız. Şu aşamada transfer yapmamız kaçınılmaz görünüyor."

Bu gelişmeler üzerine yönetim alarm verip acilen toplanırken, teknik direktör Bülent Uygun da bu görüşmeye çağırıldı. Tesislerde yapılan toplantı 3 saat sürerken, Başkan Mecnun Odyakmaz’ın, gelecek haftalar öncesi Uygun’dan futbolcularla konuşup, uyarılarda bulunmasını istediği öğrenildi. Ayrıca, görüşmede iki orta saha, bir de savunma için transfer yapılmasına karar verildiği kaydedildi. Toplantıyla ilgili dün açıklama yapan basın sözcüsü Fikret Ünsal, “Takımda düşüşün nedenleri konuşuldu. Görüşme sonucunda da takıma acil olarak takviye yapılması gerektiği konusunda birleştik. Önümüzdeki hafta transferleri noktalamaya çalışacağız” dedi. Ayrıca Ünsal ''hakem bu havada 2 kere su molası verip uzatmaları az oynattı'' diye sözlerini tamamladı.

joe cole 09.08.2009 13:36

Cevap: Sivasspor'da Alarm Verildi

umarım eskı kımlıgımıze en kısa zamnda kavusuruzz

Salim58 09.08.2009 13:37

[B]takıma takviye yapılması uzun zamandır belli hazırlık maçlarında belli etti kendini şimdi farkına varılması düşündürücü takım kazanır veya kaybeder bu futbolda olağan şeyler ama iyi oyna kaybet bizim eleştirimiz buna biz sivassporun her zaman yanındayız ve yanında olmayada devam edeceğiz hakeme su molası konusunda takılmak yanlış bence karar böyle ise uygulanır ayrıca sade ts.ye verilmiş bi mola değil biz futbolumuzdan bahsedelim öncelikle basit konularda suçlu aramayalım derim[/B]

sevda58 09.08.2009 13:37

''Kendi aramızda yaptığımız görüşmeler sonucunda takıma acil olarak takviye yapılması gerektiği konusunda birleştik. Önümüzdeki hafta içerisinde takıma 2 orta saha oyuncusu, 1 de stoper alınmasına karar veridik''

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"][B]TARAFTAR BUNU COKTAN GORMUSTU, HELE SUKUR SIZDE GORDUNUZ[/B][/COLOR][/FONT]

astaravisa 09.08.2009 13:47

ya su molası neden verilmişmişmiş.
komik bahane bulmayın Allah aşkına. nerde hata yaptık blicayı baliliyi neden yolladık diyeceğine neden su molası verildi diyor. ayıp be

subasi29 09.08.2009 13:49

Sayin Fikret Unsal;Hakem Halis Ozkahya Su Molasini Sizin Icin Vermistir,Sulanasin Diye,Futbolcularda Sana Minettardir Sayende Su Ictiler.Futbol Fedesaryonunun Agustos Ve Eylul Maclarina Yonetmelige Uyugun Olarak Su Molasi Verecegini Resmi Gazetede Yurdumdan 4 Bin km Otede Ben Gordumde Sen Orda Gorememissin Benmiyim Basin Sozcusu Senmisin Anlayamadim....

samsa58 09.08.2009 13:51

gecen sene basarıyı yakalayan takım bu degıl dı fıkret bey ıyı bak gecen senekı basarıda pay sahıbı kac kısı yok bu takımın kadrosunda

Besyo_cu 09.08.2009 14:02

Sivasspor eksilen ve değişen kadrosuna rağmen geçen yılki hırsından ve mücadele gücünden fazla bir şey yitirmemiş. Uyum sürecinde bu faktör çok önemli. Sanıldığının aksine sıradan bir takım olmayacağı da aşikar.
Son söz MHK’ye. Belli ki sıcak hava koşullarında hakemlere su molası talimatı verilmiş. Ama dün akşam 17 derecede hakemin iki kez bu talimatı uygulaması garipti.

CEMAL ERSEN / MİLLİYET

LosTie58 09.08.2009 14:07

2 ya da 3 kaliteli yabancı oyuncuyla eski kimliğimize kavuşuruz arkadaşlar hiç merak etmeyin ;)

BOUN 09.08.2009 14:19

[QUOTE=besyo_cu;545627]Sivasspor eksilen ve değişen kadrosuna rağmen geçen yılki hırsından ve mücadele gücünden fazla bir şey yitirmemiş. Uyum sürecinde bu faktör çok önemli. Sanıldığının aksine sıradan bir takım olmayacağı da aşikar.
Son söz MHK’ye. Belli ki sıcak hava koşullarında hakemlere su molası talimatı verilmiş. Ama dün akşam 17 derecede hakemin iki kez bu talimatı uygulaması garipti.

CEMAL ERSEN / MİLLİYET[/QUOTE]

Evet olay budur! Dün akşam maçı izleyip eve geldim, sitedeki yorumları okuyorum, Allah Allah dedim acaba Sivasspor gerçekten rezilleri oynadı da ben mi görmedim. İşin aslı şu ki, evet beklenen oyunu oynayamadık, orta sahamız zayıf kaldı, kanatlardan bindirmeleri yapamadık, dolayısıyla Ersen ve Kamanan çok pozisyona giremedi ve yoruldular ancak yine de sahada diri bir Sivasspor vardı. Açıkçası ben umutluyum, yeni gelenler bu takıma adapte oldukları vakit, tekrardan takım oyununu tam anlamıyla oynamaya başladığımızda ligde zirveyi zorladığımızı hep beraber göreceğiz. Sadece biraz sabır diyorum.

Ayrıca şunu eklemeliyim: Ne kadar büyük bir takım olmuşuz ki ligin başında aldığımız bir yenilgide ortalık bir anda karışıyor, medyada bile flaş bir olaymış gibi veriliyor! Şaşırdım! :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:26.