![]() |
ERTUĞRUL ÖZDEMİR HAKKINDA GELİŞMELER
[B]Bilindiği gibi, 06.08.2009 Perşembe gününden itibaren kendisine ulaşamadığımız Ertuğrul kardeşimizden bugünde haber alamadık. 5. gününü tamamlayan bu arama yada takipleri sizlerle paylaşmak isterim. Paylaşmaktan amacım bir an önce, bulunmasına ışık tutmaktır.
08.08.2009 Cumartesi sabahı, Bekir Bayrak'ın beni aramasıyla başlayan serüveni paylaşmak istiyorum. Bekir Bayrak beni aradı ve "Ertuğrul'un ağabeyi öğretmen Ali Özdemir benim yanımda ve Ertuğrul'a ulaşamadıklarını söylüyor bilgin varmı" dedi. Şok oldum ve derhal atladım arabama, gittim malum mekana. Ali hoca ile sohbet muhabbetin ardından, iz peşine başlanıldı. Karakola bilgi, Savcılığa dilekçe (ki dilekçeyi bizzat kendim hazırlayıp, Ertuğrulu tarifle, boy, kilo, yaşı, tc kimliği hatta görevlerine varana kadar izahlı dilekçe yazdım) ağbisi Ali hocaya imzalattım. Karakola resimlerinden fotokopi vs. verildi. Yapılan iz sürme ile son görüşmeyi yüzyüze yaptığı kişilerle görüşüldü. Perşembe saat 16.00 ila 17.00 sularında kepçeli mevkiinde, İstanbula gitmesi gerektiğini söylemiş ve 17.30 İstanbul servisini beklediğini belirtmiş. Bir başkasına ise Ankaraya gideceğini söylediği gibi de söylenti var, ancak özel sohbetlerimizde Ankara'yı sevmediğine, İstanbul gibi yok dediğine de şahitim. Perşembe günü gün boyu zaman zaman yapılan telefon aramalarına ise cevap vermeyip akşama doğru ise ulaşılamaz olduğu tesbit edildi. Bu ulaşılamamasına iki durum sözkonusudur. Ya telefonunun şarzı bitti, ya da bugünleri yaşayacağını kafasına koyan Ertuğrul, GSM hattını yenilemiş yeni bir numara almıştır. Cumartesi günü aldığım bu haberin ardından, bugün olmuş halen endişeli bekleyişim sürmesine rağmen, biraz olsun beni rahatlatan şeyin, İstanbul'a gitmem lazım diyerek yazıhane önünde servis beklerken paylaştığı sözleridir. Ancak ilgili yazıhaneden bilet alırken yabancı isim üzerine bilet aldığından kayıtlarda ismine rastlanılmamaktadır. Burada da şu konu tartışmaya açılır; Bilet alacak kişiden kimlik sorulması, kimlik üzerinden satış yapılması, otobüse binişlerde de aynı kontrolün yapılması lazım ki, taşıdıkları yolcuların bizzat o kişi olduğu net olarak ortaya çıksın. Evet beni bu gelişmeler rahatlatırken, aslında konu hakkında da haber yapılmaması tarafındaydım, diğer taraftan da yapılması iyi oldu zira gören, bilen, tanıyan olursa bilgi vermesi adına da iyi oldu. Tabiri caizse iki ucu da hoş değil gibi... Uzun lafın kısası; Ertuğrul'un İstanbul sevdalısı olmasından yola çıkarak, Perşembe günü İstanbul'a gitmiş olmasını kuvvetli ihtimal görüyorum. Bunu söylerken diğer yerlerde aranmasın değil ama İstanbul'da ki arkadaşlarımızın üyelerimizin daha dikkatli olmasını vurgulamak adına yazıyorum. Ve diyorum ki ; YETER ARTIK BE ERTU, YAPTIĞININ FATURASI HER GÜN DAHA AĞIRLAŞIYOR BUNU UNUTMA, ÇIK ORTAYA....[/B] |
Cevap: ERTUĞRUL ÖZDEMİR HAKKINDA GELİŞMELER
[B]Biliyorsun ki, severim seni ben düştüm peşine,
Senden haber beklemekten bakamadım işime, Sevilirsin sitede, rastlamadım sana benzer eşine, Ağlatma yeter artık seni sevenlerin gözün yaşına... Anan ağlarken kahrolur yazıktır incitme onu, Zaten yaşlıdır biliyorsun geldi ömrünün sonu, Nedeni sende kalsın ama üzme artık şunu bunu, Çık ortayada bitsin artık, çöz ve bitir şu oyunu... N O T : Yukarıda yaşanılanları yazdığım açıklamaya ilave yada fikir telakkisinde bulunacak arkadaşlar yorum yazarlarsa sevinirim.[/B] |
[QUOTE=merkez_emre;545986]en son persembeymıs galıba site üyelerımızden velıbırcan yıgıdo genclıkden mesut abi bıde ertugrul abi sivas aksunun orda baya bı konusmuslar bizim veliye ankaraya gıdecem demıs...[/QUOTE]
merkez_emre Ankarada olduğunu vurgulamış |
Recep abi öncelikle eline klavyene sağlık, bunları senle telefonla görüşmelerimizde konuştuk, fakat burda bir çok arkadaşı bu konuda kısada olsa aydınlatmış oldun.
Bende halen bu olayın şokundayım ve ne yapacağımı bilemiyor bu yüzden kendimi sürekli Sivas' taki arkadaşlarla, Gunay' la telefonlaşarak bildiklerimiz anlatarak ve bilgi almak için telefonla avutuyorum. Maalesef şu an için elimizden hiç bişey gelmiyor dua etmekten başka bişey yapamıyoruz. Sağolsun Sivas' taki arkadaşlarımız Ertuğrul' un abisi Ali ile birlikte ellerinden geleni yapıyorlar. Ertuğrul gardaş, seni çok çok özledik, lütfen biran önce gel. Birkaç gün dinlendikten sonra gelmeni bekliyoruz. Bitsin bu oyun, bitsin bu bekleyiş. Sen ortaya çıkmadan bize rahat yok,bize uyku yok,her an seni düşünürüyoruz. Seni bekliyoruz canım kardeşim, seni dörtgözle bekliyoruz!!!!! |
Ben Ertuğrul ile en son Sivas Anderlecht maçı öncesi görüşmüştüm.
Telefonla aradığımda maç yolunda olduğunu söylemişti.Ortam sakin olmadığında,daha sonra konuşmak için randevuleşmiştik. Fakat ondan sonra daha kendisine ulaşamadım. Çarşamba ve perşembe ise, kendisine ulaşamadığımdan, nerde olduğu konusunda arkadaşları, Furkan, Besyocu Osman, Bekir Bayrak' tanda bilgi alamayınca, köyü evlerini aradım, ve onlarda bana Balıkesir' e çalışmaya gittiğini söyleyince hem şaşırdım,hemde sevinmiştim. Maalesef ordanda bişey çıkmadı, En son dün Ankara' daki abisi Bülent ile görüştüm, onlarda yarin birgün gelecek diye bekliyorlar. |
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;546052]YA ben gördüm cumartesi günü trabzon maçında beni yanına çagırdı ertuğrul abi konuştuk tokalaştık selam söle tanıdıklara dedi hatta ben qördü yaa. ulaşmak isteyen warsa beni Arasın 0543 856 44 45[/QUOTE]
önemli resul kardeşimizle konuşulsa iyi olcak |
[B]Ertuğrul'un beyaz ve kareleri tombiş gömleği ile açık krem renk kumaş pantolonla Trabzon-Sivas maçını izlediği netleşti. Aynı zmanda derneğimizin üyesi olan Resul Akpınar bana devamlı hitap ettiği şekli İle "Recep hocam valla ben konuştum Ertuğrul ağbi beni yanına sesledi ne var ne yok dedi ordan burdan konuştuk. Bana Mesut ağbiyi (Yiğidogençlikten) sordu dedi sonrada yanımızdan ayrıldı ve gitti" dedi. Elinde çantası da yoktu ve yanlızdı dedi.
İkamet ettiği, kaldığı yer neresi ise oraya bavulunu ve çantasınıda bıraktığı kesin, bir kesin olan şey daha sağlığından duyduğum cididi kaygılarım vardı, şükür sis perdesi aralanıyor gibi. Yarını bekleyelim bakalım inşaallah, çıkacaktır. Zira yarin izin aldım nasip olursa Kader kardeşim gelecek Sivas'a, az önce beni aradı, yarın Ertu'nun da olduğu bir çay faslı olacak inşaallah.[/B] |
[B]Valla ortaya bi çıksın önce hesabını soracam bu yaptıklarının sonrada tatlı yedirecem yeminim var :D[/B]
|
[B]Ertu, burdan (ana sayfadan konulardan) bizi izliyor kanaatindeyim. Bende şimdi bilerek konuya "Yarın Kader vedalaşmak üzere Sivas'a geliyor ama bu buluşmamız hem hüznün yaşandığı buluşma hemde veda olacak diye yazacağım ki okusun da piyasaya yarın çıksın kaçak herif:D
Her türlü taktik savaşını yapmalıyız N O T : Arkadaşlar misafir olarak girip izlediğini düşünerek, her arkadaşım ana sayfadaki konuya bişeyler yazsın tabiri caizse gaza getirelim yarın çıkma ihtimali inşaallah yüksek gibi[/B] |
[B]Tamam ben tatlı sözünü oraya yazarım :)[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:17. |