![]() |
Otyakmaz'dan Polat'a Yanıt
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskannn.jpg[/IMG]
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın “Futbol Federasyonu Sivasspor’a sahanın ısıtmasını yapması için para verdi ancak Sivasspor bu parayı alt yapıya harcadı” diyerek geçtiğimiz sezon Sivas’ta oynanan ve çok tartışılan Sivasspor-Galatasaray maçına ilişkin eleştirilirde bulunmasına Radyospor’da yanıt verdi. [B] GS İLE FEDERASYO’NUN ARASI NİYE BOZULDU BİLİYORUM[/B] Radyospor’da “Aydın Cingöz ile Haber Aktif” programına katılan Mecnun Odyakmaz, “Bu açıklamadan şunu mu anlayalım, Galatasaray ile Federasyon’un arasının bozulmasının nedenlerden biri Sivasspor’u mu? Ben Galatasaray ile Futbol Federasyonu’nun arasının neden bozulduğuna ilişkin başka nedenler biliyorum ama ben de kalacak” dedi. [B] ADNAN POLAT KONUYU TAM OLARAK BİLMİYOR[/B] Federasyon’dan stadyum için verilen ısıtma parasını neden alt yapıya harcadıklarına açıklık getiren Mecnun Otyakmaz, “Türkiye’de hiç denenmemiş bir sistemle elektirikli sistem yapacaktık. Bu çalışmayı yaptık ama devre arasında yapılacak bir iş olmadığı için yapmaktan vazgeçtik. Bu işin malzemesi alınmış ve ihalesi yapılmıştı. Malzeme harcanmasın diye biz de antreman sahasına bu uygulamayı yaptık. Sanırım Adnan Polat, konuyu tam olarak bilmediği için yanlış ifade etmiş. Zaten yeni sezon başlamadan da sahanın alt ısıtmasını yaptık. Bu yıl kış ayında herkes Sivas’ta rahat rahat futbolunu oynayacak” diye konuştu. [B] KISA ZAMANDA ESKİ SİVAS GERİ GELECEK[/B] Sezon biter bitmez stadyum çalışmalarına çok vakit ayırdıklarını söyleyen, Otyakmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Hatta bu işe o kadar konsantire olduk ki takımın transferlerini aksattık. Bunu da itiraf edeyim. İstediğimiz transferleri yapamadık. Maliyetler çok yüksek olunca, yurt içi transferlerine yoğunlaştık. Takımı hazır hale getiremedik burda sorumluluk bizde. Taraftarımız merak etmesin eski Sivasspor tekrar geliyor.” |
Cevap: Odyakmaz'dan Polat'a Yanıt
Başkanımız size inanıyor ve güveniyoruz. Eski Sivasspor gelsin ve UEFA kupasında da İnşaallah başarılı oluruz
|
it ürür kervan yürür başkanım yola devam durmak yok yola devam
|
ligde ilk 10 a razıyım ama uefa avrupa liginde başarılı olamamızıçok istiyorum ve sivasspora güveniyorum
|
Eski Sivasspor bence de gelecek,başka yolu yok.Zaten eski Sivasspor olmak için geç kalmadık altı üstü ligde 1 maç oynadık daha.
|
Başkanım size güveniyoruz ve sizi destekliyoruz. Ancak her şeyi hocamıza bırakmışsınız gibi bir izlenim bıraktınız. Lütfen bazı konularla siz ilgilenin.
|
Adnan efendi kendince karistiracak baska birsey aramis Türkiyenin en fitne fesat baskanidir Adnan efendi gecen yil Mehmet Yildiz sahsinda SivasSpora yaptigi fesatligi bu yil ligin yeni Takimi manisaya yapti manisanin iki oyuncusunuda Kadro disi biraktirdi bu adam Türkiyenin en gayri ahlaki adami. Güya federasyonu Baskanimizin üzerine salmayi hesap ediyor. ilginc aslinda söylemek istedigim cok farkli seyler var ama terbiyem müsade etmiyor.
Ayrica sayin baskanim Gerek Hürdogan gazetesi nin spor yazari sayin Abdullah Yigit in Sayin yigitden alinti:"[B]Dün telefonla bu konuyu görüştüğüm başkan Otyakmaz, taraftarın isteğine göre transfer yapacak durumda olmadıkmlarının altını çizerek "Ben bu iki arkadaşın Sivasspor formasıyla başarılı olacaklarını düşünüyorum,bunu kısa sürede göreceğiz" dedi. " [/B] ayrica bu haberdeki [B]"Maliyetler çok yüksek olunca, yurt içi transferlerine yoğunlaştık"[/B]. sözünüzden anlasildigi kadariyla takviyeleri yeterli görüyorsunuz.bu sonucumu cikarmamiz gerekiyor. Biz Bülent hocanin aciklamalari ile Etkili takviyeler yapacagiz demisti. biraz umutlanmistik. umarim bu umutlarimiz yeniden bosa cikmaz.. |
başkanım size güvenimiz sonsuz takımı toparlamanızı bekliyoruz.bir maç kaybettik diye basın sivassporu hemen unuttu.umarım fb yi yenip tekrar havamızı buluruz.yanlız transfer lazım.başkanım bekliyoruz.
|
başkanım size güveniyoruz sivas bülent uygunsuz yapar ama odyakmazsız yapamaz
|
[QUOTE=giants;546944]Adnan efendi kendince karistiracak baska birsey aramis Türkiyenin en fitne fesat baskanidir Adnan efendi gecen yil Mehmet Yildiz sahsinda SivasSpora yaptigi fesatligi bu yil ligin yeni Takimi manisaya yapti manisanin iki oyuncusunuda Kadro disi biraktirdi bu adam Türkiyenin en gayri ahlaki adami. Güya federasyonu Baskanimizin üzerine salmayi hesap ediyor. ilginc aslinda söylemek istedigim cok farkli seyler var ama terbiyem müsade etmiyor.
Ayrica sayin baskanim Gerek Hürdogan gazetesi nin spor yazari sayin Abdullah Yigit in Sayin yigitden alinti:"[B]Dün telefonla bu konuyu görüştüğüm başkan Otyakmaz, taraftarın isteğine göre transfer yapacak durumda olmadıkmlarının altını çizerek "Ben bu iki arkadaşın Sivasspor formasıyla başarılı olacaklarını düşünüyorum,bunu kısa sürede göreceğiz" dedi. " [/B] ayrica bu haberdeki [B]"Maliyetler çok yüksek olunca, yurt içi transferlerine yoğunlaştık"[/B]. sözünüzden anlasildigi kadariyla takviyeleri yeterli görüyorsunuz.bu sonucumu cikarmamiz gerekiyor. Biz Bülent hocanin aciklamalari ile Etkili takviyeler yapacagiz demisti. biraz umutlanmistik. umarim bu umutlarimiz yeniden bosa cikmaz..[/QUOTE] [B]Zaten transferin olmayacağı belliydi. Sadece yapacağım diye bir iki oyuncu ismi lanse edildi, maksat sivasımızın taraftarlarını heyecanlandırmak vede biraz kamuoyunda kalmaktı. Takımımızın transfere gücü yok. Çıkan haberler şişme. Sadece Omotoyossi transferi olabilir sadece bu.. [/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:34. |