SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido Gözünü Kararttı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26782)

SivasSpor.Com 14.08.2009 12:42

Yiğido Gözünü Kararttı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/antreman09.jpg[/IMG]

Sivassporlu futbolcular zorlu Fenerbahçe sınavı öncesi rakiplerine mesaj gönderdi: Fenerden çekinmiyoruz. Kırmızı-Beyazlı oyuncular, dün gerçekleştirilen antrenmanın ardından İstanbul’da pazar günü oynanacak maç için iddialı açıklamalar yaptı. Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyeti İstanbul’da telafi edeceklerini belirten Musa Aydın, “Fenerbahçe, sahasında her zaman çok iyi oynayan bir takım. Ancak biz de gücümüzün farkındayız. Kadıköy’de onlara ilk sürprizi biz yapmak istiyoruz” dedi. İbrahim Dağaşan, “İstanbul’dan puanla döneceğiz” iddiasında bulunurken, Fenerbahçe’den transfer edilen Yasin Çakmak, “Takımımız gerçekten sıkıntılı dönem geçirdi ama artık puan kaybına tahammülümüz yok. Gücümüzü ve haddimizi biliyoruz” ifadelerini kullandı.
[B]
Ersen’den gol sözü[/B]
Kırmızı-Beyazlılar’ın golcü ismi Ersen Martin, ligin en zor deplasmanlarından birine çıkacaklarını ifade edip, “Kadıköy’ü boş geçmeyeceğimi düşünüyorum. Geçen hafta seyircimizin önünde kötü bir mağlubiyet aldık, bunu telafi etmek istiyoruz. Yeni bir takımız, hocamızın verdiği görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

carizma0658 14.08.2009 12:53

Cevap: Yiğido Gözünü Kararttı

YÜRÜ BE SİVASIM GÖSTER YİGİDONUN KİM OLDUGUNU GÖSTER

emin kara 14.08.2009 13:12

ben inanıyorum bu maçı yigidolar alır rakib kim olursa olsun fark etmez trabzon maçıda bana göre kaza idi bu maçı alarak herkese kendilerini gösterecekler hadi yigido kendini gösterme zamanı

Salim58 14.08.2009 13:14

[B]kadıköyde bi tarih yazsak fenamı olur[/B]

sivaslitaner58 14.08.2009 13:33

haydi sivassporum goster kendini fenerbahceye yenecegiz ins.

ShabbatShalom 14.08.2009 13:45

İnşallah yeneriz Ersen söz versin önce koşmayı densinde ondan sonra gol sözü verir bu adamdan hiçbişey olmaz..İnşallah yeneriz..

karahisarli 14.08.2009 13:51

sampiyonlar liginden elemdik tecrübemiz yoktu kadro eksikti transferler yapilmamisti trabzon macinda da yenildik ligdeki ilk yenilgimiz anlamiyorum bir yenilgiyle sivasi büyük bir düsüste görüyorlar bence degil düsüsde olup olmadigi ileriki haftalarda belli olur kosan mücadele eden bir takimimiz var sadece basta stoper olmak üzere 2 tarnsfer yapnimi sivas eksiklerini kapatip sampiyonluga oynamaya devam eder cok kötü birsey yok gercek olan bu sezon fb ve gs o kadar kötü olmaya bilir o yüzden daha dikkatli olmamiz defansi ve orta sahayi güclendirmemeiz gerekir sivas cok kötü degil.....

karakocyakup58 14.08.2009 14:01

VALLA ONLAR KADAR BENNDE İDALIYIM 3 GÖL ATACAKLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Divriği58- 14.08.2009 14:17

savunmamız çok hata yapıyoo diallo geri gelmeli abdurrahman ilk 11 çıkmalı...Eğer amatör hataları yaparsak bu sefer fark yeriz...

giants 14.08.2009 14:17

Basta Teknik kadromuz ve Futbolcularimizin basarili olacaklarina inanmasi lazim. Bizim takimimiz Süper lig takimi ise oyuncularimizinda kimseden eksigi yok demektir.Futbolcularimizin u ligin oyuncusu olduklarini bilmeleri ve sorumluluklarini basta kendileri icin sonra camia icin yerine getirirlerse basarili olurlar. Yok Görsel ve yazili medyanin Bizim gibi sinirli bütceli takimlari hesaba katmadan asagilik kompleksine sokma oyununa düser kendileri ise yaramaz görürlerse bir basari gelmez.

Evet bütcesi güclü ve Zengin takimlar var.bunlarla bizim gibi takimlar sadece sahada mücadelede etmiyor cünki bu tip reziller hic bir zaman islerini sahada olacak rekabete ve mücadeleye birakmiyorlar.Yani kisaca islerini sansa birakmiyorlar.Onun icindirki bu takimlar oynadiklari oyun ve verdikleri mücadele ile büyük takim degillerdir. saha disinda her türden piskolojik ortami kendileri icin hazir hale getiren görsel ve yazili basinlari var.Elleri kollari her yere ulasiyor.hertürden entirika ve cirkinligi yapmakdan cekinmiyorlar ama bütün bunlara ragmen hersey sahada bitiyor. Tarafsiz Hakem faktörünün oldugu bir mac ve Bunlarin piskolojik tuzaklarina düsmeden verilecek her mücadele bize basari getirir.

[B]Ayrica benim düsünceme göre ligde Büyük takim yok Kazanan ve kaybeden takim var ve Kazanan da biz olmamiz dilegiyle.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:04.