![]() |
Yönetim Başarıdan Emin
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=11725&token=24145][img]http://resimzade.com/Show.html?i=11725&token=24145[/img][/url]
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, takımlarına güvendiklerini belirterek, ''3 büyüklerin en büyük rakibi, bu sezon da Sivasspor olacaktır'' dedi. Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk 2 haftada 2 güçlü takımla yaptıkları maçlarda aldıkları mağlubiyetlerin ''dünyanın sonu olmadığını'' kaydetti. Ekiplerine güvendiklerini, iyi bir takım olduklarını ifade eden Ünsal, şunları söyledi: ''Sivasspor taraftarları ve dostları hiç üzülmesin. Sivasspor düşmanı olduğunu açıkça belli edenler de boşuna sevinmesinler. Diyarbakırspor maçından itibaren takımımız mutlaka çıkışa geçecek ve üst sıralardaki yerini ilerleyen haftalarda mutlaka alacaktır. Büyük takımların kalemşorluğunu yapanlar şunu unutmasınlar ki, Sivasspor gücünden bir şey kaybetmiş değil. Aksine gücüne daha da güç katmıştır. Daha da açıkçası 3 büyüklerin en büyük rakibi bu sezon da Sivasspor olacaktır. Yönetim kurulu olarak teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz. Önceki yıllarda da aynı teknik heyetimiz onlara olan güvenimizi boşa çıkarmamışlardı. Herkes iyi bilsin ki, Sivasspor geçtiğimiz 2 sezonda olduğu gibi 12. haftadan itibaren ilk 5'teki yerini mutlaka alacaktır. Taraftarlarımız rahat olsun.'' Mehmet Yıldız ve Sezer'in takıma katılması, yeni transferlerin de uyumuyla birlikte daha da güçleneceklerini ifade eden Ünsal, ligin ilk yarısını 25-30 puan arasında tamamlamayı hedeflediklerini bildirdi. 17.08.2009 Kaynak : AA |
Cevap: Yönetim Başarıdan Emin
Yine Fikret :D Ne Rakibi Zaten Yenildik Daha Nezaman Rakip Olacagiz 12.Hafta Ilk Bes'teki Yerimizi Alacagiz!!!!!!! :rolleyes:
|
bu adamda cok komik bu adam sivaslimi degilmi emin degilim umurarim sivasli degildir böyle sivasli olmaz cok konusup bos konusuyor cunku
|
Fikret Ünsala ilk defa katılıyorum.
|
hahaha feneride yendik dimi fikret ünsal biri şunu cimdiklesin belki uyanır
|
ÇOK KOMİK ADAM AM ANE YAPSIN BİRİ ÇIKIP KONUŞACAK TABİKİ SÖZCÜMÜZ O, O KONUŞACAK, SİYASİ KİMLİK OLARAK SEVEMEM KENDİSİNİ YAPACAK BAŞKADA İŞİ YOK DİYE DÜŞÜNÜRÜM HEP FİKRET BEYİN AMA AHKAM KESMESİ TAM BİR SİVASLI OLDUĞUNUN BELİRTİSİ BAZAN BOŞ KONUŞUYOR AMA HESABI İYİ YAPMIŞ BU DEFA BENCE 12 HAFTA DEĞİL İLK 8. HAFTADA İLK BEŞTE YER ALIRIZ, BU TAKIM OYNADIKÇA AÇILACAK BİR TAKIM , BAKMAYIN İLK İKİ HAFTAYA BU TAKIM 4 EYLÜLDE ÇOĞU TAKIMA 4 Ü RAHAT RAHAT ATACAK KADROYA SAHİP GÜVENİMİZ TAM TAKIMIMIZA
MEZARA KADAR SİVASSPORLULARA SELAM OLSUN |
Fikret Ünsal, takımlarına güvendiklerini belirterek senden nefret ediyorum fikret ..........
|
Bende bu konuda Fikret Ünsala katiliyorum,daha henüz lig erken oynadigimiz maclarin biri ts digeri fb,elbette ne kadar transferlerde hata yaptiysakta bu takima Mehmet Yildiz ve Sezerde katildiktan sonra yeni transferlerde takima isindiktan sonra bu takim yine ligin üst siralarinda yerini alacak.cünkü öbür anadolu takimlarinin hali bizdende iyi degil,biz ligi yine ilk 4te bitirecegimize inaniyorum
|
büyük konusdukça, takıma nazar değiyor. hep insallah diyeceksiniz
|
fikret ünsal istifa! Konusmaların Sivasspor'a hep uğursuz geldi. Bu gidi$le kümedeyiz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:50. |