![]() |
SVSCELL
Bu konunun sadece yorum yapılıp silinen konulardan olmaması temmennisiyle başlıyorum.İlk önce Fenerbahçe daha sonra Galatasaray ve son olarakda Trabzonspor kendilerine ait GSM operatörü kurdular.Sivassporumuzun ne kadar büyüdüğünü geçen sezon gördük ve görmeye devam edeceğiz.Neden yetkililer hala bir GSM operatörü kurma çalışmasında bulunmuyorlar.Sivassporumuza çok katkı sağlayacak bir proje olur.Ve almayan Sivaslı kalmaz sanıyorum.Başta ben kendi adıma SÖZ VERİYORUM Sivassporumuza ait bir GSM operatörü çıkarsa hiç beklemeden alacağım.
Saygılarımla. |
Cevap: SVSCELL
BENCEDE ÇOK ÇOK GÜZEL OLURR İYİ BİR KONUYAA TEMAS ETMİŞSİN KARDEŞŞ
|
GUZEL BI KONU ALISTE SİVASSPORUMUZA BUYUKBI GELIR SAGLARRRR
|
Biz daha lisanslı ürün sorununu çözememiş bir 'camia'yız. Maalesef yönetim, taraftar ve lisanslı ürün konusunda umursamaz bir tavır içerisinde. Yani gsm operatörü felan bizim için ancak bir hayaldir.
|
çok fazla taklit ediyoruz.hiç farklı proje ile gelmiyoruz.bende bu şekilde düşünüyorum.Mms kampanyasından ne çıktı ki bundan iş çıksın.
|
iyi olur ama bence basmaklari birer birer cikmak daha iyi sonunda fiyaskoda olabilir.biz deplasmanda ozellik istanbulda kesin taraftarimiz olur derken fener macina 50 kisi geldi biraz zaman gerekir böyle seyler icin o yuzden bence simdilik zor
|
[B]birakin böyle Seyleri Yahu Simdide sivas cellmi cikti Bizler ilk önce Takimimiza sahip cikalim Istanbulda Nekadar sivasli yasiyor herkes biliyor. Peki Fener macinda kactane Sivas taraftari vardi elle sayilacak kadar daha dogrusu Bos tribün Yazik cok yazik. Biz Yönetime nekadar takimimiza sahip ciktigimizi gösterirsek onlarda herseyi yapabilirler.Evde oyanadigimiz maclarda Tribünler artik yavas yavas dolmaya basliyo ama hic takima tazahurat yapilmiyor,takimi atesleme diye bisey yok, herkes oturmus cekirdek Citliyor.Ilk Önce biz Sahip cikalim Takimimiza yeter artik .Sonrada yönetime Teknik heyete laf atiyoruz Onlar görevlerini eksiksiz Yapiyor ,Böyle bir yönetim ve teknik heyeti birdaha hicbir zaman bulamayiz allah onlardan razi olsun. Kusurlu olan sadece Bizleriz. Taraftari olmayan Sampiyonluga oynayan Bir Takimimiz var[/B].
|
[QUOTE=yener_sahin;549423]çok fazla taklit ediyoruz.hiç farklı proje ile gelmiyoruz.bende bu şekilde düşünüyorum.Mms kampanyasından ne çıktı ki bundan iş çıksın.[/QUOTE]
aynen taklit hos degil trabzon macinda 58. dakika sovunuda ayni onlarin yaptigi gibi yaptik kopya ya balonlar felan biraz degisik seyler düsünelim bize özel olsun orjinal olsun |
dusunce guzel,ama is uygulamaya gececek olsa sorunlar baslar ekonomik destjek sart...ne kadar destegimiz olursa gelirimiz okadar cok olur her yatirimda sivasi larkalastirmak adina guzel adimlar atilir...
|
yapmayın arkadaşlar biz o kadar da büyümedik.büyük takımın büyük taraftarı olur.daha SİVASta bile SİVAS fb ve gs nin ardından üçüncü olmuşsa burda bizim takımımızın büyüklüğünden falan bahsetmek sadece bir ütopya olur.kusura bakmayın gerçekler acıdır.bende en az sizin kadar SİVASLIYIM ama bunlar beni çok üzüyo.bizim bu konulara gelmemiz için köprünün altından daha çok sular geçmesi gerekiyo.büyüklüğü bırakalım arkadaşlar bence bu sene bu takımı ligde nasıl tutarız ona bakalım...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:40. |