![]() |
Kaleci Akın Her Zaman Hazır
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/Akin2.jpg[/IMG]
Sivasspor'da yıllardır başarıyla forma giyen kaleci Akın Vardar, yarınki maçta takımının kalesinde olacak.. Petkoviç'in kırmızı kart görmesi nedeniyle Shakhtar Donetsk 'le yarın oynanacak rövanş maçında kaleye geçecek olan Akın Vardar'ın daha önce benzer maçlarda olduğu gibi bu maçta da başarılı bir futbol sergilemesi bekleniyor. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Kaleci Akın Her Zaman Hazır
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]petkovic biraz dinlenmesi lazim, kafasini biraz toplasin. akin'da herzamanki gibi gorevini en iyi sekilde yapacagina eminim. allah utandirmasin..[/B][/FONT][/COLOR]
|
[COLOR="Blue"]İşleyen demir pas tutmaz. Umarım Akın bu fırsatı iyi kullanır.[/COLOR]
|
[B]ben akına güveniyorum petkoviç biraz dinlenmesi gerek gece görüşü zayıf bu günlerde[/B]
|
aslanım be prtkoviçden kat ve kat daha iyi oyuncu
|
akın petkoviçten daha iyi bence. ama bunada nazar değmesin. akın 5 yedi diye buda 8 yemesin. allah korusun. sonra bülent uygunun korktuğu başımıza gelir. hayırlısı. inşallah iyi bir skorla dönerler.
|
[B]akın petkoviçden iyi kaleci kaleyi en iyi şekide koruyacaktır[/B]
|
petkoviçten daha iyi olacağı kesin
|
Valla inşallah Akın abi bizi utandırırsın.Ama hazırlık maçlarında yediğin golleri hatırlıyorum hiç sallamıyor gibi duruyordun.İnşallah bu maçta beklenileni sahaya yansıtırsın.
|
akın bizleri utandırmaz inşallah.geçen sene oynadıgı maçlarda iyi performans göstermişti.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:20. |