![]() |
Shakthar Maçı TV kanalı
Arkadaşlar yarınki maçımız Televizyondan gösterilecek mi?
Bilgisi olan var mı? |
Cevap: Shakthar Maçı TV kanalı
güzel soru ben soracaktım sen sordun şu ana kadar herhangi bir kanalda reklam görmedim...umarım yine show tv yada trt yayınlar...
|
Maç Star da arkadasşlar............
|
Saat: 06:40 HE-MAN
Çizgi Dizi Saat: 07:10 Beyblade Çizgi Dizi Saat: 07:40 B-Daman Çizgi Dizi Saat: 08:00 Her Eve Lazım Kaçırmayın! Saat: 08:30 Çocuklar Duymasın Sevdiğiniz dizi 2.bölüm tekrarıyla sizlerle... Saat: 10:00 Seven Ne Yapmaz Türk Sineması Saat: 12:00 Delisin Yunus Bey evlerinde hizmetçilik yapan genç kızla evlenince kardeşleri tarafından dışlanır. Bu arada ... Saat: 13:30 Baba Ocağı/t 18. bölüm tekrarıyla sizlerle... Saat: 17:00 İftara Doğru Kaçırmayın! Saat: 19:00 Sivasspor-S.Donetsk Spor Saat: 21:00 Aile Reisi Nazım’ın sorumluluk alanına giren bir takım işlerin aksaması Bahar ve Nazım’ı karşı karşıya getirir.... Saat: 23:10 Prison Break 20. BÖLÜM : Michael, kaçışın gece gerçekleşeceğini söyler. Abruzzi uçağı ayarlayacak, C-Note ise mut... Saat: 01:20 Hz. Yusuf/t 5.bölüm tekrarıyla sizlerle... Saat: 02:40 Nihat Hatipoğlu ile Sahur Kaçırmayın! Saat: 05:00 İki Aile/t Sevdiğiniz dizi 6.bölüm tekrarıyla sizlerle... Maç Starda İşte Yarının Yayın Akışı |
Teşekkürler Star...............
|
[QUOTE=ilhan581;552576]Maç Star da arkadasşlar............[/QUOTE]
Teşekkürler. Sen söyledikten sonra starı açtım reklamı vardı. web sayfasında da var maç STAR TV de. [url]http://www.startv.com.tr/YayinAkisi.aspx?wd=Tuesday[/url] |
uğurlu gelir inş.. sivassporun ilk defa star tv de maçı veriliyo bu beni mutlu etti valla .. hep şampiyonlar lig felan veriyo ya...
|
13 yasındayım yarın hem orucumu tutacam hemde sivasımın galibiyetini izleyecem bu arada thank you star
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:57. |