![]() |
Karamsarliga gerek yok...
Transferde birkac hata yapildigi bir gercek, bunlara son olarak Murat Erdogan'in takimdan ayrilmasinida kesinlikle ekleyebiliriz.
Buna ragmen ben eldeki futbolcularin bir muddet sonra, ister ek transfer olsun ister olmasin, tekrar ilk 5 icin oynayacak kapasitede olduklari kanaatindeyim. Cok sanssiz bir baslangic yapildi maalesef, hazirlik maclarindaki zor rakipler, sakatliklar, avrupa kupasindaki zor kurralar ve superligdeki zorlu fikstur ile baslanmasi su andaki duruma bas etken olan sebepler. Dusunsenize oynadiginiz rakipler ya ulkelerinin zirvesinde yada avrupada zirvedeki takimlar. PSV Hollanda liginin en zorlu takimlarindan, Anderlecht Belcikanin belki en buyugu, Fenerbahce ve Trabzon her zaman sampiyonluga oynayan takimlar!! Shakhtar Donetsk yine ulkesinin zirvesinde, hatta birak ulkesinin zirvesini, 3-5 gun once Sivasta Sivassopra karsiydi, bu takim iki gun oncede Barcelonaya karsi avrupanin zirvesindeydi!! Bunlari göz onunde bulundurursak sanssizlik + stratejik yanlisliklar oldugu ortada. Herseye ragmen gecen yilki takim ruhu sahaya yansitilabilmis olsaydi biz en azindan Anderlecht'i elemis ve su an UEFA avrupa liginde kesinlikle olurduk. Sivasspor’un iki sene ust uste bize yasattiklari tesaduf degildi. Yine ayni yonetim ve ayni teknik kadro var. Kesinlikle gecen yilki gunlere fazlka kalmadigi inancindayim. Insallah bu aksam bu kotu gidise son veririz. Sakatliklarda sona erdimi baslasin yine Sivasspor show time!! |
Cevap: Karamsarliga gerek yok...
valla arkadaşım senin şu yazdıklarını okuyunca içim ferahladı ama gerçekler aklıma gelincede içim daralıyo.İNŞALLAH senin dediğin gibi olur arkadaşım.ama yapılan yanlışlar yenilir yutulur cinsten değil.hakkımızda hayırlısı olsun napalım.
|
üst üste 6 pas yapamıyoruz.
rakip ilk atakda bize gol atıyor ve 1-2 oyuncu hariç hepsi korku içinde oynuyor. kalecimiz evlere şenlik 1 gol yedimi demoralize oluyor ve sonraki goleri beleşe yiyor. yedek klübesi iç karatıyor.bülent uygun gitme kalma demeçleri veriyor. 1 yıl boyunca sakatlanmayan mehmet yıldız sezon bittikten sonra sakatlandı.sizede çok mantıksız gelmiyor mu? oyuncular çabalıyorlar ama büyük bir güvensizlik içinde oynuyorlar. fakat benim hala umudum var.ferhat bıkmaz adlı bir oyuncumuz var bilmem fark ettiniz mi 3 yıl sonranın ardası olabilir. bugün oynayacak ilk 11 de. |
ewet karamsarlıga gerek yok kadromuz geçen seneden zayıf nasıl olacaksa bu iş inşallah yanılırız. bu akşam siftah yaparız sivasım haydi
|
evet arkadaşım haklısın hep güçlü takımlarla oynadık. bence takımda bir güven eksikliği oluştu. belki de geçen sene birçok maçı güvenle kazandık. inşallah diyarbakır maçı dönüm noktamız olur kendimize güvenimiz gelir ve yine şampiyonluğa oynayan bir takım izleriz...:)
|
bugün çok merak ettiğim bir karşılaşmada ts-bursa maçı.
ts bu maçı alamazsa (ki alamayacak innşşşalllah) büyük olay çıkar. inşallah biz de bu maçı alıp bir çıkışa geçeriz. yarın görüşürüz dostlarım.artık iftar vakti geliyor değil mi.by |
yeni sezonda yaptığımız maçlara bakılırsa gerçekten futbol adına birşey veremedik ben bie sivasspor taraftarı olarak şimdi geçen seneki futbolcularla şu an şampiyonlar ligi grubunda olmayı herşeyden çok isterdim ve sivassporun bunu yapacağından çok ta emindim ama hayal kırıklığına uğradım o da yetmiyormuş gibi birde avrupa ligi grubunda kalamadık sivasın taraftarlarından özürü için bir tek şansı kaldı o da ligde iyi sonuçlar alıp bize bu sene şampiyoluk yaşatmaları ve bende sivassporun bunu yapabileceği kanatindeyim şu an 3 büyükler çok iyi transfer yapmış ve çok iyi oynadıklarını söyleyebiliriz ancak sivasspor herzaman tabiri caise yüreğini koyarak oynayabilen bir takım inşallah diyarbakır galibiyle herkes sivassporun nasıl futbol oynadığını görecek biz tarafta olarak size çok güveniyoruz sivassporumuz
|
[B]Bu sezon oynadıgımız maçlara bakıyorumda hazırlık maçlarıda dahil hiç iyi görüntü içinde değildik!!! Ama oynadığımız takımlar hep üst düzeyde olmalarıydı. Ama şu kötü günleri atlatmak gerekiyor bunun için moral depolamamız lazım özgüvenimizi geri kazanmalıyız... Ben çok inançlıyım güzel günler bizi BEKLİYOR...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]
|
vallaha ben hıc karamsar degılım sahsen takım busene dahada ıyı olacak bugun baslarız mesela sıvasspor bugun takır takır top oynar
|
[IMG]http://img79.imageshack.us/img79/8207/bulentuygun.jpg[/IMG]
Gülenecek durumdayız artık bişey demiyorum |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:29. |