SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   BU TAKIMDAN NE KÖY OLUR NE KASABA! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27047)

Kalınlı 30.08.2009 23:21

BU TAKIMDAN NE KÖY OLUR NE KASABA!

bırazdan cıkar futbolun güzellıklerını sahaya yansıttık bütün sorumluluk bana ait diye utanmadan söz eder.Diyarbakırın 11 ine karsı 30 kişi oynasak gene gol atamayız.Gol atabılecek kabiliyette futbolcumuz yok,hala forvet almayı düşünmüyorlar.Ben mactan önce teknık heyetın ve futbolcuların acıklamalarına bakarak sonucu kestırırım inanan ınsan bu macı alacaz yolu yok der,bızımkı ıse her macta oldugu gıbı bu macı almak ıstıyoruz dıyor.Sankı dıger takım almak ıstemıyor hala bır kalecı almayı düşünmüyorlar uzun süre sakatlıktan dönen bır futbolcunun basarılı olamadıgını defalrca gördük petkoviç sedat musa bunlar artık oynayamıyorlar bütün ümitler sezer ve mehmete kaldı onlarda emın olunkı verımlı olamayacaklar her sene 15 tane cocuk alıyorsun ne yapacksın bu adamları cok merak edıyorum?mıllet gıdıyor yıldız getırıyor bızımkıler fransa 2.ligten hollanda 2.ligten adam getırıyorlar dünyaca ünlü adam alcaz dıyorlar kımsenın tanımadıgı amatörü getırıyorlar transfer yapmakta o kadar zorlanıyorlarkı futbolcu sıvası begenmıyor dıyorlar pekı denızlıye manısaya gıdenler nasıl begenıyor.Bülent bıran önce ıstıfa etsınkı yenı gelen hoca takımı toparlayacak zaman bulabılsın!...İstifa etmek bır onurdur!!!

SempaticH 30.08.2009 23:30

Cevap: BU TAKIMDAN NE KÖY OLUR NE KASABA!

hoca aldığın topçuları toplasan bir amatör takımı bile yenemez sen çıkmış halen bizi görün bizi izleyin neyinizi izliyeceğiz be utandım inan yazıklar olsun sana ki geçen seneki takımı bozup bu rezilleri topladın yazıklar olsun

ayhan58ayhan 30.08.2009 23:32

sevgili yigido kardeslerim mac baslamdan once ben yazmistim bizi korkunc son bekliyor diye..takimin ruhu gitmis demekki mehmet yildiz olmasa bu takim bir hic mis adam oynamasa bile sahada olmasi yetiyor.giden futbolcularin yerini dolduramayan yonetimide kiniyorum ..sonra cikip taraftari maca bekliyoruz diye edbiyata yapmasinlar..yazik lar olsun 2 haftalik toplama bir takim karsisinda bile cok aciz duruma dustunuz taraftarmi cikip oynayacak..insallah bu sene kume kaliriz...

gner83 30.08.2009 23:36

küme düşeriz bu kafayla gidersek.çok güzel 2 lig takımı kurmuşuz.diyarbakırı yenemeyeceksek kimi yenecez ligte benim umudum kalmadı.

ilteriş58 30.08.2009 23:37

artık olumlu düşünemiyorum sivasspor hakkında. taraftarı bu hale getirenler utansın

PirO58 30.08.2009 23:40

[B][FONT="Book Antiqua"]Sivasspor'un transferlerinden umutlu degildim, Bülent Uygun'a zaten hiçbir zaman isinamadim ama her zaman bana sitem ettiniz. Buyrun iste, dediklerim birer birer çikiyor, ben ne yapam? Diyarbakirspor iyi takim, aldirmayin diyelim o zaman Bülent'in deyimleriyle.

[/FONT][/B]

karakocyakup58 30.08.2009 23:42

kardesim gelmiyorlarrrr istenilen futbolcuuu gelmiyorrrrr sivass gibi bir şehre gelmiyor gs fb gibi takımların memlekeeti istanbulll dünyanın 7 büyük şehrii istanbul dururken sivasa nie gelsinn yıldız oyuncu örnek bouzaa...

58ÖREN58 30.08.2009 23:44

kımı yeneceksın bılmıyorum artık bende umıtsızlıge kapıldım dıyarbakırı yenemıyorsan kımı yeneceksın tıransfer suresının bıtımıne kalmıs bı gun busatten sonra kımı alacasın sayın baskan busaaten sonra sız ancak ya kor futbolcu alırsınız yada topal ısyan ettırmeyın taraftarı kendınıze

tanju_58 30.08.2009 23:56

oooffffffffff hemen istifa et bırak git demek kolay.hala anlamadınız teknik direktör istifalarının bi işe yaramadığını.tamam bana görede bu durumlara düşmemizin en büyük sorumlusu bülent hocamızdır ama geçen senelerde şampiyonluğa oynamamızında büyük sorumlusu bülent hocamızdır.emin olunki şimdi takımı bozduğuna onun kadar pişman olan kimse yoktur.herşeyden bir tecrübe alınması gerekiyor.oda almıştır diye düşünüyorum...

herzaman m.unitedın hocası fergusona arsenalin hocası vengere nasıl gıptayla bakıyoruz dimi.adamlar finallerde bile kaybetse son dakikada şampiyonluklarda kaçırsalar takımlarının başlarındalar senelerdir.biz hala zamanı kurtarmayı düşünüyoruz hiç uzun vadede düşünme yok millette.

metsoy 31.08.2009 00:01

TAKIM İSKELETİ YOK EDİLMİŞ, GELENLER 3. SINIF TOPÇU, İBB. DEN ALINAN ERMAN HERVE TUM DAN ÇOK MU İYİ
ERSEN MARTİN ASLA BU TAKIMIN FORVETİ OLAMAZ

EVET DOSTLAR BU SENE TAKIMIMIZIN İÇİNİ BOŞALTMIŞLAR
BAŞARI NASIL BÜLENT HOCA VE BAŞKANA MALEDİLDİ İSE

BU REZALET DURUMUN SORUMLUSUDA BAŞKAN VE BÜLENT HOCADIR.
HENÜZ VAKİT ÇOK GEÇ OLMADAN YA ÇEKİ DÜZEN VERMELİLER YADA BÜLENT HOCA SORUMLU BENİM DEMEKTEN DAHA İLERİ ŞEYLER YAPMALI

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:39.