![]() |
Sivas'ta Sıcak Saatler
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.bayrakuzgun.jpg[/IMG]
Diyarbakır yenilgisi sonrası statta 2 saat süren bir toplantı yapan yönetim, teknik heyet için güven oyun kararı aldı. * 12. adamın ilk kez protesto ettiği Bülent Uygun sessiz kalırken, Başkan Odyakmaz, “Hocamızı harcatmayız” dedi * İstediği transferleri de yapamayan Yiğidolar’ın bugün iki yabancı oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor... Avrupa hüsranının ardından ligde de büyük hayal kırıklığı yaşayan Sivasspor’da hareketli saatler yaşanıyor... Diyarbakırspor yenilgisinin ardından kötü gidişin sebeplerini konuşmak için 4 Eylül Stadı’nda iki saat süren bir toplantı yapan Kırmızı-Beyazlı yönetim, teknik direktör Bülent Uygun için güven oyu kararı aldı. Yönetimin, bugün sona erecek olan transfer sezonunda da daha önce görüştükleri iki futbolcuya imza attırmak için tüm şartları zorlayacakları öğrenildi. Sivasspor’da teknik direktör olarak 4. sezonuna giren Uygun ise göreve başladığı günden bu yana taraftarlar tarafından ilk kez istifaya çağırılmanın şokunu yaşarken, dün sessizliğini bozmadı ve gelişmeleri takip etmekle yetindi. [B]Başkan’dan tam destek[/B] Kırmızı-Beyazlılar’ın Başkanı Mecnun Odyakmaz, takıma büyük başarılar kazandıran Uygun’u üç maçla harcatmayacaklarını belirterek, “Hocamıza gösterilen tepkilere üzüldük. Şimdi destek zamanı, taraftarlarımızın özellikle bu dönemde takıma daha çok sahip olmaları lazım” diye konuştu. |
Cevap: Sivas'ta Sıcak Saatler
sivasdaki sivaslilarin isi bu is yapan adami tez harcarlar...
bülent uygun türkiyede bir numaradir... bu takim toparlanacak ve firtinalar koparacak yine...göreceksiniz... utanmazlar keisn maca beles girenlerdir... |
Transferde bugün son gün ne olup ne bitceği akşama belli olur
|
takıma destek lazım zor dönem çıkacağız bu buhrandan muhakkak ;)
|
Bülent Uygun Hocamiza TAM DESTEK HEP DESTEK,unutmayin arkadaslar sivassporumuz nerdeydi nereye geldi üc mac yenildig diye Bülent hocamizin istifasini isteyenler sivasspor taraftari degildir,bugüne kadar hangi anadolu takimi sampiyonlar ligine gitme basarisini göstermis?sivas taraftari bülent uyguna sahip cikarsa bu takim yine sampiyonluga oynar ama köstek olunursa basari zaten gelmez,bir bakin türkiyedeki takimlara her besinci haftada hocalarin gönderiyorlar bu takimlar nasil istikrar saglasinki! onun icin bülent hocaya sahip cikmak lazim,bülent hoca elindeki malzemeye göre bir takim olusturuyor ben cani gönülden inaniyorum ki hic futboldan anlamayan 11 kisiyi bülent hocanin eline verseler o takim yine ilk 10 oynar.
BÜLENT HOCAYA VE YÖNETIME TAM DESTEK HEP DESTEK ISTE GERCEK SIVAS TARAFTARI |
PEKİ BU TRABZONSPOR MACINDAN SONRA BÜLENT UYGUN İSTİFA EDİP ANKARAGÜCÜYLE ANLASTI YÖNENDE DUYUMLAR VAR BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
|
3 sezon sivası çalıştırmış bu 4. sezon. sivasın şu an açık ara galibiyet alarak lider olması lazımdı.üç sezonda takımı oturtamayan bir teknik adam 4. sezonda takımı bitiriyor. yönetim bülentin arkasındayız diyor. vallahi anlamak güç. demekki bizim yöneticiler futboldan anlamıyor. yada bu işin içinde bir iş var. adam kurulu takımı bozacak futbolcuların hepsini haraç mezat satacak yerine 3. ligden futbolcular alacal. takım küme düşmeye oynayacak ve yönetim diyecekki biz bülentin arkasındayız diyecek. vay be. demekki bizler futboldan anlamıyoruz. o zaman ne işimiz var maçta .yönetim doğru söylüyor. yenilmekte bir skor. sivasspor artık üç skordan birisini almak için sahaya çıkıyor. galibiyet olmayacağına göre ya beraberlik ya mağlubiyet. doğruya biz ne anlarız futboldan. anlamayan gitmesin stada kardeşim. ya gidin şak şak yapın bülent hocaya yenilsek bile eleştirmeyin. yada maça gitmeyin. biz ne anlarız futboldan. yönetim anlar.
|
YNETİME BİR TEK SÖZÜMÜZ VAR. KARDEŞİM SİVASLININ SİVASSPORA DAHA ÇOK SARILMASINI İSTİYORSANIZ İSİMLERİN ÜZERİNDE FAZLA DURMAYIN. BÜLENT UYGUNA TANIDIĞINIZ HOŞ GÖRÜYÜ HANGİ TEKNİK ADAMA GÖSTERİRSENİZ GÖSTERİN BÜLENT UYGUNDAN DAHA BAŞARILI OLUR. SİZ ONU KRAL İLAN ETTİNİZ. AMA KRAL ÇIPLAK SADECE SİZLER GÖRMÜYORSUNUZ.
|
yaw arkadaslar bakın Yıne Dıyorum Bu hoca Gıderse kume Duserız Bulent ' hoca kendını Sıvasa Adamıs bır Hoca Sadece Tek Sucu Zamanında Transfer yapmıyım bu durumda kalmamız ıyı bır Forvetle defans oldukca takım duzeLır ama transfer sadece sanırım oda yapıldı. BULENT HOCA SENI SEVMIYEN OLSUN
|
[QUOTE=yorumcuyuz;556379]PEKİ BU TRABZONSPOR MACINDAN SONRA BÜLENT UYGUN İSTİFA EDİP ANKARAGÜCÜYLE ANLASTI YÖNENDE DUYUMLAR VAR BİLGİSİ OLAN VAR MI ?[/QUOTE]
YAW NE ANKARAGUCU KARDESIM YWA SACMALAMAYIN |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20. |