![]() |
Sivasspor 6 Eksikle Çalıştı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//idman/idman0910.jpg[/IMG]
Sivasspor'da sakat futbolcuların çokluğu can sıkmaya devam ediyor. Lige yeni bir başlangıç yapmak isteyen Sivasspor'da zorlu Manisa maçı öncesinde, bir çok futbolcunun sakatlıklarının ciddi biçimde devam etmesi teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Teknik Direktör Bülent Uygun nazerinde dün yapılan çalışmaya,ülkesinin Milli takımında olan Burno Zita'nın yanısıra, sakat olan, Abdurruhman, Onur Tuncer, Mehmet Yıldız, Ersen Martin ve Petkoviç katılmadı. Toplam 17 futbolcunun yer aldığı antremanda futbolcular iki ayrı grupta isapetli pas çalışması yaptıktan sonra top kapma yarışına girdiler. Sivasspor Manisa maçının hazırlıklarına bugünde devam edecek. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Sivasspor 6 Eksikle Çalıştı
eksikler olsun olmasın çıkışa geçmek için manisayı yenmemiz lazım
|
en azından beraberlikle ayrılmalıyız.ama ben yeneceğimize inanıyorum....
|
Bu ara sakatlıklar için iyi geldi Tam kadro olarak daha iyi bi takım izleyeceğiz
|
inşallah 6 eksık olur 000000 üzülüyoruzzz lig görsün artık sivasın o eskı günlerını
|
[B]ESKİ SİVASSPORUMUZU EN KISA ZAMANDA GÖRMEK İSTİYORUZ İNŞALLAH.[/B]
|
yaw 6 eksik çok bilmem ama bence zor ama sivasıma güveniyorum
|
antrenörler futbolculari köle gibi calistirtyor galiba patir patir gidiyor futbolcular....
|
[B]petkoviç i sayma.bence akın daha iyi.shaktar maçında kaç tane gol çıkardı adam.mehmet yıldız ve abdurhaman dönse iyi olur takım[/B]
erman kılıç ı çok begendim shaktar maçında |
bu kadar eksikle isimiz cok zor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:04. |