![]() |
Uygun'un Maç Yorumu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/uygunx.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Manisaspor'u kutladı, "Çarşamba günü erteleme maçımızı kazanıp eski günlerimize döneceğiz" dedi. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Manisaspor takımını kutlarken, "Kazanmak için 90 dakika mücadele ettiler. Biz ise ilk yarıda oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Ancak ikinci yarıda riskleri de alarak baskı kurduk. Oyun 2-1 iken Sezer'in yediği tekmeye penaltı çalınsa belki maç 2-2 bitecekti ancak olmadı. Çarşamba günü erteleme maçımızı kazanıp eski günlerimize döneceğiz" dedi. Sivassporlu futbolcu Musa Aydın ise ilk yarıda daha çok net pozisyonlarını Sivasspor'un yakaladığını ancak golü bulamadıklarını dile getirerek, "2. yarı golü de bulduk ancak olmadı. Artık Denizli maçını kazanmayı hedefliyoruz" diye konuştu. |
Cevap: Uygun'un Maç Yorumu
Bülent Hoca Sivassporu Düzeltecektir.Buna Bir Sivaslı Olarak İnanıyorum
|
hadi hayırlısı...inşallah dediği gibi olur inanmaktan başka çaremiz yok ama eski kadroya yakın bir ilk onbirle cıkarsak cok güzel olur denizli maçına...kesinlikle kadir ve yasinin oynamaması lazım...
|
evet bende inanıyorum butakım denizliyi yenip çıkışa geçecek bursa maçınada sivasa gidecem bursadan izlemek için o maçıda alacağız
|
HOCAM SONUNA KADAR YANINDAYIZ BU TAKIMLA SEN NELER YAPMADINKİ İNŞALLAH DAHADA YAPACAKSIN
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]hocam iyi hos diyorsunuzda, bunu manisa maci icinde demistiniz....insallah denizli macini aliriz, ve 3 puana kavusuruz... [/B][/FONT][/COLOR]
|
İnşallah hocam,seni gönderenlerin lafları size baskı değil motivasyon yaratır inşallah.
|
umutlar tükeniyor hocam etme bu ne boyle ya kazanalım artık
|
yetet artik insanlara umut sacip durma kendi inanmadigini her hafta tekrarlayip durma artik sana hicmi hic güvenmiyorum.Takimin taze kana ihtiyaci var manisa macindada borazan gibi ötüp durdun sonuc hüsran futbol skor oyunudur skor artik seninle gelmeyecek, Futbolcunun artik sana güveni kalmamis. hem sivasspor hemde senin icin iyi bir karak ver noktayi koy...
|
HEP AYNI CUMLELER HEP AYNI YORUMLAR YETERYA DENIZLIYI YENECEKMISIZ SEN ILK ONCE MANISAYI YENECEKTIN HOCANIN DENIZLI MACINDAN SONRA ISTIFA ETMESINI BEKLIYORUM SAYGILARRRR ENBUYUK SİVAS VE SİVASSPORRRRRRRR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:00. |