SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Kahroluyoruz, Bülent hocam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27195)

izmirliyigido 13.09.2009 08:43

Kahroluyoruz, Bülent hocam

İnsan alıştığı şeylerden mahrum kalınca içi acır, acı çeker.Sahip olduğu bir şeyi kaybetmek gerçekten çok acı verir. Belki bunları yazmak için henüz daha çok erken ama bizim de içimiz acımaya başladı.

Umutlarımızı tüketmiyoruz ama günler geçipte umutlanamayınca endişelerimiz artıyor. Hazırlık maçları, Avrupa maçları, Ligin ilk maçları derken hergün alt alta yazıp umutlarımızı taze tutmaya çalıştığımız maçlar birer ikişer geçip acı gerçeklerle yüz yüze gelmeye başladık.

Biz bu değiliz. Veya bizi buna layık görmemiştin hocam. Bizi herkesin alkışladığı bir takım, centilmen taraftar sınıfına sokmuştun hocam. Kendimize özgüvenimiz gelmişti. Herkesin içinde başımız dik dolaşır hale gelmiştik. Ama şimdi ne oldu biliyormusun? Nasıl olduk biliyormusun? Herkesin dalga geçtiği, alay ettiği bir kitle haline geldik.

Sende bilirsin bu camia çok acımasızdır. Başarılı olduğun zaman, herkes alkışlar ama içten içe de fesatlanır, çekemezlik yapar. Bir açığını da bulunca hemen piranha gibi o yaradan kaşımaya, yemeye başlar.

Hocam kahroluyoruz. Keşke başarılara bizi alıştırmasaydın. Keşke her sene orta sıraların takımı olsaydıkta bu durumlarımızı başarısız diye addedmeselerdi. Üzülüyoruz, içimiz yanıyor. Hem de çok. Ama seni çok seviyoruz. Sana her zaman ki gibi güveniyoruz.

Biliyoruz ki, her karanlığın ardında güneş yine doğuyor, yine aydınlık oluyor. O günlerin çabuk gelmesi hasretiyle yanıp tutuşuyoruz. Zaten ezik bir toplumuz, yediğimiz laflar karşısında cevap veremiyoruz. Zeytinyağı olamıyoruz. Umudumuzu dilimize değil, yüreğimize yansıtıyoruz. Ama umutlarımızı içimizde çürütmek istemiyoruz.

Sen Sivas'lının, Sivasspor'un umudusun, güneşisin, gülen yüzüsün. Biz seninle ne heyecanlar, ne mutluluklar yaşadık. Yine yaşamak istiyoruz. Yine gülmek istiyoruz. Çünkü bizim tek avuntumuz Sivasspor'umuz. Başka neyimiz var ki? Sen daha iyi biliyorsun Bülent hocam.

Biz seninle o aydınlığa kavuşmak, 1 yıl daha değil, 5 yıl daha değil sen istersen 10 yıl daha bu yolda SENİNLE yürümek istiyoruz. Ama bir an önce yüzümüzü kaldırmak istiyoruz hocam. İçimiz çok acıyor, KAHROLUYORUZ !....

Ama seni çok seviyoruz.

AYK

Salim58 13.09.2009 08:55

Cevap: Kahroluyoruz, Bülent hocam

[B]sevgili kardeşimiz çok güzel açıklamış fazla söze ne gerek var

içimiz yanıyor hemde çooooooooooooK[/B]

shang 13.09.2009 09:01

kahroluyoruz bület hocam çok zorumuza gidiyor gelenden gidenden 2-3 gol yemek çok kızıyorum ama bülent hocaya deil bizim savunmamıza çıldırıyorum mahvolduk 4 maçta artık denizli maçını istiyoruz güzel futbol ve GOL YEMEMEK

Örükcülü 13.09.2009 09:13

Yenilmek değil en fazla içimizi acıtan. Milletin alay etmesi. "Hani ne oldu diyorlar, 2 yıllık balon havalandı, gazı bitti iniyor" diyorlar. "Havanız çabuk söndü" diyorlar. Bunlar içimizi acıtıyor.

Hani nebleyim, bir Diyarbakırspor'u, bir Manisaspor'u da yenemiyorsak kimi yeneceğiz. Hocam sana soruyorum. Birtek sen kurtarırsın bu kör kuyulardan.

ShabbatShalom 13.09.2009 10:29

[B]Suç yönetimdemi Bülent hocadamı bilmem...birsürü oyuncu buldunuz elinizden neden kaçtı? para değilmi? 50 bin 100 bin için elinizden birsürü oyuncu kaçırdınız...gelelim para yok dediniz.geçen seneki Lig 2. liği, her maç başına gelen para,uefa nın verdiği para,onca kalite futbolcu satıldı onlardan gelen para,reklam gelirleri nerde? hani para yok diyorlar o paraları nerelere indirdiler? stad a harcadık diyorlar o stada harcadıkları para en fazla 200 bindir.bunun aşağısında bir parayla yaptılar geçelim.daha bülent hocanın 3 sene önce hiçbirimiz bilmezken bişeye saymazken kral yaptılar başbakandan da yeri daha iyi para bol o para nerden geliyor? diğer anadolu takımları birsürü transfer yaptı kalite,bizde para yok nasıl yok? onlar geçen sene ne yaptı paraları var bizim yok[COLOR="Blue"]???[/COLOR][/B]Nerde yönetim o para[B][COLOR="Olive"]??[/COLOR][/B]

ercan_dpinar 13.09.2009 10:58

vallaha denizli mçını aldık aldık alamadık yönetimin radikal kararlar alması lazım

oquzh4n58 13.09.2009 11:28

yönetımın tek sucu ıyı transfer yapmaması bu futbolcularla bır yere varılmazz

congarlim 13.09.2009 12:44

arkadaslar kendimizi kandirmayalim denizli macini alamayiz oyun yok kim nerde oynuyor belli degil mehmet yildiz gercekten yildizmis artik gel gardas su takima senmisin bizi gecen sene ayakta tutan ne bitmedik sakatlikmis özledik seni memoooooo yetissssssssss

zaralı19 13.09.2009 13:01

Biz seninle o aydınlığa kavuşmak, 1 yıl daha değil, 5 yıl daha değil sen istersen 10 yıl daha bu yolda SENİNLE yürümek istiyoruz. Ama bir an önce yüzümüzü kaldırmak istiyoruz hocam. İçimiz çok acıyor, KAHROLUYORUZ !....

Ama seni çok seviyoruz.

eline ağızına sağlık kardeşim çok iyi yazışsin
Biz seninle o aydınlığa kavuşmak, 1 yıl daha değil, 5 yıl daha değil sen istersen 10 yıl daha bu yolda SENİNLE yürümek istiyoruz.

fatihada58 13.09.2009 13:04

Sivaslı Sivaslının değilde hep başkasının kuşunu kaldırmıştır yüzyıllar geçsede böyle olacak benim gibi bikaç salakta memleketim memleketim diye ölecek... Ne 10 yılı ne 10 ayı ne 10 günü yahu kardeşiniz hata yapsa anında rest çekiyorsunuz elin adamının kulu kölesi oluyorsunuz... Başınız dik olsun kimseye minnet etmeyin... Kimse bize lutfetmiyor, biz lutfettiğimiz için bazıları bazı işleri yapıyor... Sabrediyorum biraz daha sabır... Eminim hepinizin içi dolup dolup taşıyor ama yutuyorsunuz az kaldı ama sizde patlayacaksınız... Denizli maçı iptal edilmese 4te sıfır demiştim şimdi denizli 5. maç oldu 5te sıfır olacak maalesef... Kimse kusura bakmasın bu takımı o beğenmediğiniz teknik adamlar düze çıkaracaksa onlar gelsin... Ama dediğim gibi az kaldı sadece 2 hafta daha sabır 2 hafta sonra sizleride göreceğiz... Bazen düşünüyorum hani hala gıkı çıkmayanlar acaba başka takımlı mı diye hani bu iş şeye benziyo nasıl Tayyip Erdoğan Deniz Baykalın gitmesini istemiyor ya işine geliyor bu iş biraz ona benziyor...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33.