![]() |
Bu'damı Hakemlik!!!
[B]El varmı yokmu!!!!
Bal gibi el var [url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=61257[/url] Tff'ye E-Mail atalım ben attım belki bi yararı olur [email]tff@tff.org[/email] SivasSpor:7 Sarı kart---1 Kırmızı Kart Denizli :0 Sarı ---- 0 Kırmızı[/B] |
Cevap: Bu'damı Hakemlik!!!
[B]trabzon bölgesi hakem neden atandıki bu maça[/B]
|
sonuç değişmeyecek ne kadar e-mail atsakta hakemin puanından gider hızlı geçtiği için hakemde görmemiş
|
[QUOTE=Fockhri94;562490]sonuç değişmeyecek ne kadar e-mail atsakta hakemin puanından gider hızlı geçtiği için hakemde görmemiş[/QUOTE]
[B]4 tane hakem var hiç birimi görmüyor.... hakemin sovunulacak hiçbir yanı yok....[/B] |
insaf diyorum gözüne dizine dursun diyorum ne diyimki yedği boğazına yapışsın
|
hakem görmemeiş falan filan atacaksın arkadaş.bencil olmayıp atacaksın.erman olacak futbolcuyu ne hayallerle transfer ettik bu güne kadar takıma ne verdi.yazıklar olsun aldığı para.yazıklar olsun beni tv karşısında kahretti.hiç mi bir faydan olmaz birader haa hiç mi.hakem vermediyse a ta cak sın bu kadar basit.
|
Ben olsam bu arkadaşın hakemlik hayatını bitirirdim..Bir hakem bir maçı ancak bu kadar katledebilir...Verdiği kartların hepsini tartışırım;vermediklerini de...Adam maçın önüne geçti...Denizli 10 kişi kalacak ve yenik duruma düşecekken sivassporu 10 kişi bıraktı...Sivaslı oyuncuların her hareketine faul çaldı;her pozisyona sarı kartını çıkardı...Sivasspora 7 sarı,1 kırmızı kart verdi;rakibe yanlış görmediysem hiç bir kartını çıkarmadı;onları yaptıkları faullerde sürekli uyardı;bizim en basit fcaullerimize bile sarı kart çıkardı...Denizli maçta 11 kişi değil adeta 12 kişi ile oynadı...Maçın sonlarında rakip oyuncunun Kaleci Akın'a yaptığı harekete faul bile çalmadı...Bu hakeme nasıl süper ligde maç yönettiriyorlar anlamış değilim...
|
hadi penaltı ve kırmızı kartı görmedin...Kadir'e ikinci ssarıyı nasıl gösterdin vicdansız...Allah senin belanı versin çünkü art niyetliydin !!!
|
Hakem Allah senin bin belanı versin bu mübarek günde inşaallah dualarımız kabul olur yattığın yerde rahat uyuma emi. Maçı sonuna kadar izledim 4-5'lik maçtı. Sivas en azından geçen senenin performansına yaklaşmış gibi duruyor. Ama o ş....z hakem kesinlikle art niyetle çıkmış maça. Ona ettiğimiz küfürlerin haddi hesabı yok. Denizliye bir tane bile kart göstermedi göz göre göre penaltımızı yedi. Pozisyon da kabak gibi gözünün önünde oldu.
Tekrar diyorum Allah senin belanı versin hakem ş.....zi |
valla artık ben bu hakemleri anlayamıyorum her pozisyonumuza sarı kart gösteriyorlar manisa maçında 5 bu denizli maçında 6 futbolcumuz sarı 1 futbolcumuz kırmızı kart gördü ve denizlili oyuncu ceza sahasından topu resman elle çıkardı peanaltıyı vermedi nedir buya hep birilik olup sivassporuımuzu düşürmeyemi çalışıyolar anlayamadım bence bu hakemlere soruşturulma açılması lazım yeter bune ya adam kalmıcak yakında oynucak
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:03. |