Peki Hakemin Cezası ?
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.hakem.jpg[/IMG]
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Sivasspor Kulübü'ne, Denizlispor ile yapılan Turkcell Süper Lig maçında takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 10 bin 500 lira para cezası verdi. Peki acaba verilmeyen net penaltımız ve rakip oyuncuya gösterilmediği gibi haksız yere bize gösterilen kırmızı kart ve kaçan 2 puanımız için hakem Abdullah Yılmaz'a ne ceza verildi ? Bunu tüm Sivasspor Camiası olarak merak ediyoruz. [B] SivasSpor.Com Özel[/B] |
Cevap: Peki Hakemin Cezası ?
Trabzonlular tarafından tebrik mesajı almıştır...
|
[B]Ne cezası olacak 1 -2 maç yalandan dinlendirilir. Olan bizim 2 puana oldu.
Bu ceza tamam da[U] Hırsızın Hiç mi suçu yok...[/U][/B] |
Onun cezasını Allah'a havale etmişlerdir, bizde ediyoruz.
AYK |
ona ne cezasi verilecek ismini bile anmak istemiyorum ona ödül verilmis sivasspora ceza verenler o iti ödülendirmisler.insallah o cezeásini ALLAH´tan bulur.
|
BIR ATASÖZÜ VARDIR; IT ITIN KUYRUGUNA BASMAZ: GERISINI SÖYLEMEYE LUZUM YOK
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bizim maclara birdaha cikmassin, baska birsey istemiyorum...[/B][/FONT][/COLOR]
|
Allah havele ediyorum inşallah görevinde hep hüsrana ugrar. Fedarasyon bizi bu ligde istemiyor hakeme tabikide ödül vermişlerdir
|
hayattakı en kötü oyun alicengız oyunudur yazıklar olsun fedarsyona yazıklar olasun hakeme yazıklar olsun göz yumanlara kim ne yaparsa yapsın SİVAS YIKILMAZ
|
[B]Abdullah Yılmaz'a ne ceza verildi ?
'' Bu danışıklı döğüş arkadaşlar ne cezası verecekler hakeme.. Geçen yıl nasıl bjk şampiyon olsun diye Futbol fedarasyonu açık destek vermesede hakemlerle verildi bu Sivasspor'un önüne geçilmek için bu yılda görüyoruzki gs verilecek bu destek bekleyip göreceğiz... Aynen öyle çok şeyler dönüyor ama konuşulmuyor yasaklar geliyor falan filan Susuyoruz gün gelince konuşacağız Sivasspor taraftarı olarak. ''Ve bizi kimse susturamayacak ''O'' gün gelince...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:06. |