![]() |
4 Ekim Saat: 13.30'da Kongre Binası Yanında
İzmirliyiğidolar (Yalçın abi)'nin forumda yazdığı bir cümle üzerine şu teklifi sunuyorum...
İstanbul İzmir Ankara Sivas Antalya Mersin Kayseri Türkiye'nin neresinde imkanı olan Sivas'lı varsa sizi: 4 Ekim Pazar Saat 13.30'da Kongre Binası yanında bekleyeceğiz... Biz orada olacağız ya siz???? Sen gelmezsen 1 eksiğiz... Tüm Yiğidolar artık birlik zamanı, hep destek tam destek deriz ya işte fırsat.... Asla Yanlız Yürümeyeceksin Sivas'ım... Sen inandığın sürece biz sana inanıyoruz... Yanındayız...Bazen dümdüz yollarda bazen çamurlu dikenli, bazen rahat bazen zorlu yollarda yürüyeceksin ama asla yanlız yürümeyeceksin Sivas'ım... 4.10.09 13.30 |
Cevap: 4 Ekim Saat: 13.30'da Kongre Binası Yanında
yapılması gereken en güzel şey 4 eylülü hınca hınç do0ldurup sonuna kadar destek vermektir.takımımız gerçekten iyi ancak hoca ile sorun yaşadıklarını düşünüyorum.bu takım defansa yardım ederse her takımı yenebilecek güçte.sivasspor bizim biz sahip çıkmalıyız bülentin umurunda oldugunu sanmıyorum.onun derdi kendi prestiji.takım biraz toparlansın bakın nasıl gidecek hep görecegiz.inşallah ben yanılırım.
|
Abi konuyla alakasız yazmışsın....
Gelcen mi tribüne bağırmaya?? 4 Ekim'de Kongre Binası yanında buluşacak mısın bizimle?? |
siz kimsiniz??????????????????????????????
|
Biz İzmir'deki Yiğidolarız... Biz gelme kararı aldık sizlere deklare ediyoruz... Haaa eğer Sivas'ta yeni bir grup daha çıktı diyorsanız yok o kadar bölücü değiliz... Biz Sivas'ta yaşamayan site üyelerimizi desteğe çağırıyoruz...
Peki Siz Kimsiniz??????? hatta ??????????????? ?? ???? |
ama soyle bısey olabılır bıletler nerden alınıcak felan onlarıda soylersen cok daha ıyı olur artık taraftar olarak birlik zamanı. Şu stadı ful dolduralım sonuna kadar destek verelım
|
Taraftar geldiğimi var ki??? Maratondan alırız oradan Yiğido gençlik felan kim varsa onlara destek veririz...
|
bu takımın şu dakikada desteğe ihtiyacı var bu hareketinizi tebrik ediyorum
|
kıbrıslı özel msj kutun dolu biraz silermisin
|
Önce Kongre bahçesinde gövde gösterisi sonra stadda büyük buluşma. Haydi Yiğidolar durmayın bu sese kulak verin.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:40. |