![]() |
Biletler Bugün Satışta!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Sivasspor-Antalyaspor karşılaşmasının biletleri bugün satışa çıkacak. Süper Lig'de geride kalan 7 haftada alınan kötü sonuçların ardından çıkışa geçmeyi hedefleyen Yiğidoların, Pazar günü sahasında yapacağı Antalyaspor karşılaşmasının biletleri İstasyon Caddesi'ndeki Kongre Müzesi bahçesinde yer alan Sivasspor büfesinde satışa çıkacak. Saat 15:00'da başlayacak karşılaşmanın bilet fiyatlarının maraton 10, VİP B 20, kale arkası 5 TL olması bekleniyor. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Biletler Bugün Satışta!
[B]herzamanki tarife haydin yiğidolar maça[/B]
|
bu maçı alacagımızı düşünüyorum.2 1 veya 3 2 alırız gibi geliyor.hadi yigidom stadda yerini al.bu takım ne bülent in nede yasinin bu takım bizim ve biz sahip çıkacagız.
|
Az önce gittim biletler çıkmamıştı.Görevli,ne zaman geleceğini de bilmediğini söyledi.:)
|
Gıdeım ıyı Kotu Destek VereLım TaraftarLık Kazanmaktan once Destek Vermektırr
|
mecbur gidecez ...............................
|
GİTMİYORUM YAZIK DEĞİLMİ BİZLERE HER HAFTA GİDİYOZ BAĞIRIYOZ TAKIMA DESTEK OLUYOZ AMA SONUÇ NEY LİGİN DİBİNDEYİZ GİTMEYECEM DAHA YAZIK PARAMA YAZIK ARKADAŞ
|
Şu dakika itibariyle biletler hala satışta değil!:)
|
[B]Saat 16.00 çivarı bilet satışı yoktu ve ne yazıkki bilet gişemiz kapalıydı.[/B]
|
[B]Sivasspor taraftarının sonuç ne olursa olsun duygularını bir kenara bırakıp mantıklı düşünerek fedakarlık yapmaları gerekli diyorum ...........
''' Yensede yenilsede kalbimiz sizlerle yiğidolar .......[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:30. |