![]() |
Başınız Sağolsun
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.sinanvefat.jpg[/IMG]
Trabzonspor'un Süper Genç Takımı futbolcusu Sinan Kuru gencecik yaşında trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş bulunuyor. Her ölüm erken ancak Sinan kardeşimizin vefatı ise çok çok erken. Trabzondan gelen bu kötü haber Sivasspor taraftarları olarak bizleri derinden üzmüştür. Renklerimiz farklı olsada acılarımız ortak olup Kuru ailesine ve Tüm Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyoruz. SivasSpor.Com |
Cevap: Başınız Sağolsun
[B]Gencecik bir fidanken trafik kazası sonucu vefat eden genç kardeşimizin ailesine ve Trabzonspor caminasına başsağlıgı diliyorum.
Allah Mekanını cennet eylesin.[/B] |
Allah rahmet eylesin mekani cenn olsun,kederli Ailesine Allahtan sabir diliyorum ...
|
çok üzüldüm.allah mekanını cennet etsin,ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar versin..
|
Bu genç yaşta hayatını kaybetmek çok acı.
Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin, yakınlarına sabır versin. |
Çok üzücü bir haber Allah rahmet eylesin
|
allah rahmet eylesın....mekanı cennet olsun ınsallah
|
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olur inşallah.. Ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun ...
|
[B]rabbim rahmet eylesin kederli ailesine rabbim sabırlar versin ölüm yaşlı genç dinlemiyor günü dolan yolcu bu fani dünyadan
trabzonspor camiasının başı sağolsun [/B] |
[B][I]ALLAH Rahmet eylesin...
Kederli ailesine sabır ve, TRABZON SPOR camiasına da baş sağlığı dilerim:S:S...[/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:09. |