![]() |
M. Yıldız`ın Dönüşü Uzadı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/mehmet08.bmp[/IMG]
İzmir'deki doktoru Bülent Zeren'in yanlış tedavisi sonucu ikinci defa ameliyat olmak zorunda kalan Mehmet Yıldız'ın sahalara dönmesi biraz daha uzadı. Dün Ankara'daki doktoru Burak Kunduracıoğlu'na kontrole giden Mehmet Yıldız'ın ayağında güçsüzlük olduğu ve en az iki hafta daha dinlenmesi gerektiği söylendi. Geçen hafta içerisinde düz koşulara başlayan ve en geç iki hafta sonra forma giymeye hazırlanan Mehmet Yıldız'ın bu durumu yönetim tarafından üzüntüyle karşılandı. [B]Hürdoğan Gazetesi [/B] |
Cevap: M. Yıldız`ın Dönüşü Uzadı
yazık, yazık...
kulübün daha profesyonel doktorlarla çalışması lazım... yarım doktor futbol kariyerini bitiriyor.... |
nasıl bir doktormuş o yav yanlış tedavi uyguluyor ve birtürlü iyilerşmiyor mehmet bi oyunlar dönüyor ama ne bence ilk yarıda mehmetten bize çok fayda olmaz gibi geliyo hayırlısı
|
yok böyle bişey allah aşkına doktor kıtlığımı var bu nasıl bi ihmalkarlık yönetim bu konu hakkında ne söyleyecek kesin buda bülent hocanın hatasıdır faturayı ona keserlerse hiç şaşırmam...
|
[B]yazık çok yazık derim sadece............[/B]
|
şaka gibi yılan hikayesine dönderdiler adamı :s
|
mehmeti resmen kestiler,sivasspor düşmanımıydı bu doktor nedir? anlam veremedim.
|
devey demişlerki boynun neden eğri oda demişki nerem doğruki demiş.işte takımımızın yıldız oyuncusunun hali ortada. daha söylenecek bir söz varmıkii. blen söylesin.
|
YALAN HER ZAMAN 2 HAFTA SONRA DİYORLAR 2. HAFTAYI BEKLİYORUZ BİR 2 FAFTA DAHA BENCE SEZON YARISINA KADAR BU ADAM YOK
|
deveye demişlerki boynun neden eğri..??? oda demişki nerem düzgünki nerem doğruki boynumda düzgün olsun demiş. bizimkide o hesap işte. takımımızın yıldız oyuncusu. şu yapılan işebakın. bir yıldız oyuıncu sahipsiz bırakılmış ve yanlış ameliyet yanlış tedavi. sanki afrikanın balta girmemiş ormanlarında yaşıyoruzda hiç bir şeyden haberimiz yok. bu kadarınada pes doğrusu.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:28. |