![]() |
SİVAS-TELEKOM VE SİVAS-ERCİYES MAÇLARINI RÜŞTÜ ELMAS AÇMIŞTI.BU SEFERDE BEN AÇIYIM DEDİM.
BENCE SİVASSPOR İÇİN BU MAÇ HİÇ KOLAY OLMAYACAKTIR.ZOR BİR GALİBİYET OLACAK BENCE.BEN BU MAÇA 2-1 DİYORUM.ÇÜNKİ ADANA DÜŞMEMESİ İÇİN VARINI YOĞUNU ORTAYA KOYUYOR. |
Bence Adanaspor bu sene küme düsecek!!!
ama lidere karsida ayri bir Mücadele verecekler. Cetin bir mac olacak cok dikkat etmemiz lazim!!!!!!! bence bu maci 1:0 aliriz |
Varlığını ortaya koysa ne olacak ki kaliteleri belli ama küçümsemiyorum SİVAS:3 adana:0 yani küçümsemediğimden 3 tane atarız diyorum
|
işallah futbolcular maçı küçümsemez.eğer küçümserse ne olacağını bir çoğumuz biliyor.işallah alırız bu maçı
|
ya yapma mehmet abi...biz erciyese 3 attık....adana düştü zaten..bence düştü..kurtulması imkansız...biz bu maçı alıcaz..ama ben tahminimi maç tahminleri forumuna yazdım ...
|
Bence Adana maci bekledigimizden daha zor gececek.
Sivas 2 - Adana 1 Herkez Sivasli Olamaz. Gurbetci Yigidolarin Gönlünde Sivas Aksi vardir. |
ben adana maçını 2 -1 kazanırız diyorum inşallah
|
ben adana maçını 2 -1 kazanırız diyorum inşallah
|
Maç tahminleri için sanırım farklı bi sayfa vardı ama neyse Adananın uçarı kaçarı yok. Allah ne verdiyse atmamız lazım :twisted:
|
hava şartları ve hakemler normal olursa kolay alırız gibiii..
_____________________________________________________ [color=red][b]victory[/b][/color] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:51. |