![]() |
Üsküdar Anadolu Tutulmuyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.uskudaranadolu.jpg[/IMG]
En yakın rakibi Düzcespor’un 6 puan önünde lider olan Anadolu Üsküdar, son onadığı lig maçında da deplasmanda Gölcükspor’u, 3-0 yendi. İki sezon önce şampiyon olan Paf takımından bir çok oyuncunun forma giydiği Anadolu Üsküdarspor’da hedefin bu sezon TFF 2.ligine çıkmak olduğu belirtildi. Hürdoğan |
Cevap: Üsküdar Anadolu Tutulmuyor
[B]İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER BAŞARILAR YİĞİDOLAR !!![/B]
|
inşaallah ikinci lige çıkarlar,kendi takımımızda kadroya giremeyenleri başka takımlara gönderiyoruz.Böylece onları anadolu üsküdara veririz.orda kendilerini geliştirirler...
|
[B]Anadolu Üsküdarspor’utebrik ederim sivassporumuzun alt yapısı olan Anadolu Üsküdarspor’inşallah bu sene şampiyon olur ben burdan Anadolu Üsküdarspora başarılar dilerim[/B]
|
En az Sivasspor kadar önemli olan Anadolu Üsküdarımıza yürekten başarılar
|
hadi hayırlısı inşalah çıkma başarısını gösterirler.
|
uskudari kutluyorum basarılarının devamini dılerim
|
İNŞALLAH hep böyle devam edersiniz,SİVASSPORun doğrularını kendinize örnek alın,yanlışlarına bakarakta tecrübe sahibi olun,böyle devam edin,ALLAH yardımcınız olsun
|
Anadolu üsküdar külübümzü cani gönülden tebrik ediyorum.bu sene 2. lige cikacaklarina da cok inaniyorum. Insalah bank Asya yada cikarlar böylece kaliteli ama tecrübesiz genc futbolcularimiz orada iyi piserler, baska külüplere de kiralamamiza gerek kalmaz.
|
[B]aynen devam başarıların devamını dilerim[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:27. |