![]() |
Yigido'nun Zorlu 3G Sınavı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/1.sivasspor-.jpg[/IMG]
Ligde bu sezon bir türlü istediği sonuçları alamayan ve başarısız sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine giden Sivasspor'u, önümüzdeki haftalarda zorlu 3 maç bekliyor. Ligde bu sezon yaptığı 8 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi alarak topladığı 4 puanla 17. sırada yer alan Sivasspor, ligde önümüzdeki 3 haftada birbirinden zorlu 3 maça çıkacak. Bülent Uygun'un ligin 8. haftasında 2-0 kazanılan Antalyaspor maçı sonrası istifa etmesinin ardından, teknik direktörlüğe Muhsin Ertuğral'ın getirildiği Sivasspor, bu zorlu 3 maçlık periyotta önce ligin 9. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. Gençlerbirliği maçının ardından 10. haftada iç sahada Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek kırmızı beyazlılar, 11. haftada ise dış sahada Galatasaray'a karşı mücadele verecek. Sivasspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Ertuğral ve ekibinin, bu 3 takıma karşı yapacağı maçlarda ortaya koyacağı futbol ve alacağı skorlar merak ediliyor |
Cevap: Yigido'nun Zorlu 3G Sınavı
10 puan alacağız!
O kadar inanıyorum ve kötümser bir tahminde bulundum..:) |
[B]Bu zorlu 3 maçta 6 puan güzel 7 puan ise süper olur.[/B]
|
[QUOTE=Metal Gear;573385]10 puan alacağız!
O kadar inanıyorum ve kötümser bir tahminde bulundum..:)[/QUOTE] Pardon 7..:D...................... |
[B]en çok merak ettiğim ve kilitlendiğim maç antep maçı bu haftayı atlatalım kayıpsız şu antebe bi ders verme zamanı gelmiştir işte bakalım elmi yaman beymi 4 eylüle bi gömelim şu antebi ah antep ah çok şey yazmak geliyor içimden ama boşver ............................[/B]
|
gençleri yeneriz
antebi ezeriz gsye yenilmeyiz 7 puan hedefimiz RASTGELE |
ben 6 puana razıyım inş başarırız bunu antepi hatırlatman onlara 4eylulu dar edecez inş geçen senenin rövanşı
|
3G yi bilmem ama 2G yi yenecez (Gençler-Gaziantep)
|
Gençleri yeneriz gerisine toslarız
|
6 degıl bu yoklukta 4 puana razıyım. ama hedef tabıkıde 7 puan . 3 g de 3 g yapar 9 tam puan alırsakta uzulmem hanı:)))
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:59. |