SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   İşimiz Artık Allah'a Kaldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27566)

Can Ustunel 18.10.2009 18:21

İşimiz Artık Allah'a Kaldı

Ben artık bu takımdan iyice ümidi kestim.Tat vermiyor zevk vermiyor galibiyet yok berbaberlik yok sadece yenilgi var demekki ne oldum değil ne olucam demeliymişiz biz demedik galiba.Geçen sezon bulutların üstündeydik şimdi yerin 7 kat dibindeyiz bizi ordan artık sadece Allah kurtarır.Ben kendi adıma artık takımım için Allah'a dua edicem.Bu iş bu takımla olucak gibi değil.Bide merak ettiğim bişey var 12.haftaya kadar süre istemişlerdi takımın düzelmesi için acaba son 3.haftada bu takımda ne değişir? Vallahi içim acıyor artık Sivasın maçlarını seyredemez oldum.Bizlere yazık değilmi??Boynumuz bükük dolaşmaktan sıkıldık artık kim bu gidişe dur diyecek onuda iyice merak ediyorum.

rsimsek 18.10.2009 18:28

Cevap: İşimiz Artık Allah'a Kaldı

ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama dua etmekten başka da birşey gelmiyor elimizden.umarım düzelir

kiNgSiZe58 18.10.2009 18:38

vallaha oyuncularla mac kazaniliyor hocayla degil. oyuncular oynamazsa hocalar napsin. oyunculari ikaz etmek lazim.

58_babacan_58 18.10.2009 18:40

[B]UMUDU KESMEK YANLIŞ AMA ELBET DÜZELECEZ BİR YERDE PATLAYACAZ AMA NE ZAMAN ???[/B]

nefhret_58 18.10.2009 19:41

arkadaşlar bilmiyorum katılır mısınız ama ben bu ortasaha ve defans ile bu takımın küme düşeceğine inanıyorum. yanlış transferler yapıldı. elbette her takım genç oyuncularla oynamak onlardan en iyi verimi almak ister. ama bu kadarda profesyonel olmayan kişilerle bu iş yürümez. geçen sene her maçı izlediğimde herve tum un anlından öpmek isterdim yada bilica nın. şimdiki takımın oyuncularına baktığım zaman ise dayak atasım geliyor. bu kaçıncı hata üstüne hata. bu defans hiç mi adam olmayacak. fenerbahçeden geldi diye bir oyuncu kaliteli olmaz. kaliteli oyuncu oyunun hakimidir. topun düşeceği yeri bile tespit eder. beyefendi top oynamıyor sürünüyor. sonra kanat oyuncularımız. iptal olmuş bu takım abi. sistem değiştirmek sizin neyinizeydii.:mad:

of'taki yiğido 18.10.2009 19:41

yok be kardeş bu oyuncu kadrosuyla kim gelirse gelsin takımın başına bizden bi halt olacağı yok... Allah yar ve yardımcımız olsun...

kanımaksa58 18.10.2009 20:39

[B]daha ilk maçı muhsin ertuğralın ama şunu söyliyim benim en ufak umudum dahi yok muhsin ertuğraldan teknik direktör değiştimi iş bitmiyor yani taraftarın7 hafta sonra bülent uyguna yaptığını muhsin ertğralada yapılacakmı acaba merak ediyorum hakkımızda hayırlısa ne ise o olsun artık bu saatten sonra [/B]

karahisarli 18.10.2009 20:46

gevre arasinda klbura donen defans yeniden kurulmali orta saha iyi forvete kamananin yaniana daha etkili hizli top kontrolu olan birisi alinmali kesenin agzi artik acilmaöi yasin ersen martin satilamali birde orta sahaya defansif orta saha oyuncusu alinabilir

titizyiğido 18.10.2009 21:06

ne tuhaf geçen sene şampiyonluk hesapları yaparken bu sene acaba ligde kalabilirmiyiz diyoruz.........

07reis58 18.10.2009 21:45

[B]yukselttık daha yukarı sıvasspor armasını
kulaklarını dört açsın SİVASSPOR düşmanları
düşmeyeceğiz!!!!!!

4 BÜYÜKLER DIŞINDA KÜME DÜŞMEYEN TEK TAKIMDIR SİVASSPOR'MM[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:32.