![]() |
Yıldız Almanya Yolunda
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/memoo.jpg[/IMG]
Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 4 aydır yeşil sahalardan uzak kalan Mehmet Yıldız'ın kontrol için Almanya'ya gideceği belirtildi. Bir televizyon programına telefonla bağlanan başarılı takım kaptanı, son günlerde spor kamuoyunda çıkan ‘tekrar ameliyat olacak' haberlerini yalanladı. Yeni sezona yetişeceği umuduyla menüsküs ameliyatı olduğunu ancak hesapların istenildiği gibi tutmadığını ifade eden Yıldız; “Sakatlığım ayak kemiği içerisinde oluşan ödemden kaynaklanmakta. Ayağımın üzerine baskı yapıldığında ağrılarım artıyor. Bu nedenle doktor kontrolünde başladığım koşuları, bırakmak zorunda kaldım. Yeniden ameliyat olacağım haberleri ise doğru değil." dedi. Sakatlığı konusunda yeni teknik adam Muhsin Ertuğral ile de görüştüklerini belirten Mehmet Yıldız, hocasının bir an önce kendisini sahalara döndürmek için çalıştığını, bu doğrultuda Ertuğral'ın Almanya'da bulunan doktor arkadaşına muayene olmaya gidebileceğini dile getirdi. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Yıldız Almanya Yolunda
Gelsede bu takım daha çıkmaz aşağıdan biz 2. devreyi bekleyeceğiz
|
[B]farklı haberler farklı açıklamalar hangisi doğru bizde şaşırdık
en iyisi nezaman maça çıkarsa ozaman tamam diyelim [/B] |
kac aydır top oynamıyoır sahaLara Donesede Eskı Verımı beklenemez
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Olive"][B]çabuk dön mehmet yıldız bu takımın sana ihtiyacı var ileride top tutamıyoruz ama 1-2 hafta eski performansını sergileyemez diye düşünüyorum fizik olarak hazır değil henüz kaç aydır sahaya çıkmıyor ilk devreden bi umudum yok açıkçası ikinci devre iyi transferler yapılırsa düzelir diye umuyorum [/B][/COLOR][/FONT]
|
biran önce dönsede ilerde top tutabilsek
|
inşaallah en kısa zamanda sahalara döner.ilerde top tutacak,saklayacak,gol atacak oyuncuya çok ihtiyacımız var.
|
yuhhh yaa kanser olsaa şimdiye ayağa kalkmıştıı lig bitince dönerr o ancaa
|
yildizimiz bir an önce igilessede gene forvette biraz is yapabilsek:mad:
umarim sezonun 2. yarisina hazir olur |
artık gel be BÜYÜK KAPTAN gördükki sensiz hiç bir işin tadı yok
ÜTFEN DÖN ARTIK BABAYİĞİD |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:25. |