![]() |
Gökhan Hoca Okulları Tarıyor
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=14539&token=30359][img]http://resimzade.com/Show.html?i=14539&token=30359[/img][/url]
Sivasspor A2 takım hocası Gökhan Bölükbaşı, kırmızı-beyazlı kulübe geleceğin yıldız isimlerini kazındırmak için okullarla işbirliği yapıyor. 1999 ve 2000 bin doğumlu yetenekli çocukları Sivasspor çatısı altında toplamak için harekete geçen Bölükbaşı, bugüne kadar 6 okulda tarama yaptığını ve bütün okullara gideceğini söyledi. Sivas’ta çok yetenekli çocukların olduğunu belirten Sivasspor A2 takım antrenörü Gökhan Bölükbaşı “Bu çocuklarımızı bulup ortaya çıkararak Sivas futboluna kazandırmak istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde” dedi. Sivas Hürdogan Gazetesi |
Cevap: Gökhan Hoca Okulları Tarıyor
[B]bu yetenekleri bulup değerlendirmek lazım.
güzel bi çalışma başarılar[/B] |
bravo altypımzıız geliştirmeliyiz SİVASSPOR SİVASLILARINDIR
|
ne varsa gençlerde var şuan takımda alt yapıdan yetişen sadece hayrettin var neden kadroda 5-6 tane alt yapıdan oyuncu olmasın. sivasın sakaryadan neyi eksik. yada trabzonun sivastan ne fazlası var. ben inanıyorum gerekli önem verildiğinde her yerde sağlam oyuncu yetişir..
|
[B]artık şu altyapıyada bir gözatmanın zamanı geldi sivasta adam kalmamış gibi top sürmeyi bilmeyen özbekistandan oyuncu getiriyorlardı altyapının çamaşırmakinesini bile sattılardı geçen sene [/B]
|
arkadaşlar ben erzurumdayım.burda tanıdığım bir çocuk var iki kere top oynarken izledim çocuğu sanki camp nou da messsi yi izliyor gibi oldum.ve içimden bu çocuğu ilerde sivasta oynarken de görsem diye geçirdim içimden.ve çocuk daha on yaşın da.alt yapıda sadece sivaslı olacak diye bir şey yok sivas alt yapısından yetişmesi yeter bence.
|
altyapiya cok önem vermemiz lagzim
Bölükbas hocam size aramada basarilar dileerim |
güzel bi uygulamaya başvurulmuş.ancak şunu söylemek istiyorum.bi kaç senedir istanbuldada seçmeler yapılıyordu ama seçmelere katılabilmek için 50 tl gibi bi para isteniyordu.bu bana göre saçmalıktı.çocukta yetenek vardır ama belkide o parayı bile vericek gücü yoktur.böyle şeyleri düşünerek hareket edilmeli...
|
en dogrusu Güzel uygulama YetenekLi GencLer Cok sıvasta
|
bu ülkede keşfedilip,değerlendirilmesi gereken o kadar yetenek var ki.tabi görmesini bilene!güzel bir haber dilerim meyvesini verir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:54. |