![]() |
Bunlar sivaslı değil!
[B]sivas universitedeki cumhuriyet unı bjk gurubu bizim maçta organize yapacaklarmış güya...ve yazdıkları şeylere bakın.bunu yazanlar sivaslı.olmaz olsun böyle sivaslı.sıte forumlarında yazıkları bir kaç şeyi aşağıya eklıyorum.daha neler neler var.sadece 2 ornek asagıda...
sizce bunlar sıvaslımı? söz de sivaslıların memleketıne memleketının takımına yazdıklarına bakın.utanın utanın.yürekliyseniz yapında gorelımmmm.kullanıcı adlarını sansürledim açık hedef olmasınlar...[/B] [IMG]http://img272.yukle.tc/images/46251.jpg[/IMG] [IMG]http://img270.yukle.tc/images/22942.jpg[/IMG] [B]not:araştırdım bunları yazanlar sıvaslı sozde[/B] |
Cevap: Bunlar sivaslı değil!
HANGİ SİTE BURA BAKALIM NAASIL SİVASLILARMIS
|
ÖYLE BİR PANKART AÇARLARSA KOSKACAMAN PANKART YAZARIM BEN
SİVASLI P... LER İSTANBULU DESTEKLER DİE |
Bence onlara yazılacak en güzel pankart.sivaslının tohumu,bilmem kimin yer b..k'unu.onlara verilecek en ince mesaj olur.
|
SENCE ONLAR SİVASLIMI ?
BENCE DEĞİL ....... MUTLAKA BİR KARIŞIM VARDIR. KANLARINDA ; ÇÜNKÜ SİVAS LI OLUPTA BUNU YAPANIN KANINDAN ŞÜPHE EDERİM... NE DEMİŞLER ; [COLOR="Blue"][B][U][SIZE="6"]NE MUTLU TÜRKÜM VE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE [/SIZE][/U][/B][/COLOR] |
KANI BOZUK LES KARGALARI
BIZ BIZE YETERIZ HOCAM SIVASDA YÜRÜTMEYIN YETER CÖKÜN KARTALA KANGAL GIBI;) |
Herkesin bir yarası var ... Onların yaraları nerelerinde bakmak lazım...
|
ahhh su site yönetimi olasa bu kani bzuk sütü bozuklara daha cok sey yazardim amaa....ahh yönetim ahh
|
topunuuuu diicem amaaa neysee hadii, onlar duymak istediğini duymuştur kulakları çinlio sanırım!!!
|
o memleketin ekmegini yiyip o yere ihanet edenler gün gelir baska bir yerlerinden baska bisey yerler gercek sivaslilara degil lafim yanlis anlasilmasin
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:04. |