![]() |
Mehmet Yıldız'da Şok Gelişme
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.yildizsev.jpg[/IMG]
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, sezon başında dizinden bir operasyon geçiren Mehmet Yıldız'ın futbol hayatının bitebileceğini söyledi. Best FM’den Özkan Öztürk’e konuşan Fikret Ünsal, “Maalesef Mehmet’in durumu kritik. Kendisini Almanya’ya gönderdik. Son umuduz bu. Dileriz futbolcumuz yeşil sahalara döner” dedi. [B]DOKTORLARIMIZ BAŞARISIZ [/B] Ünsal, doktorların başarısız olduğunu vurgulayarak; “Maalesef bizim Türk doktorları fazla başarılı olmadığı için Mehmet Yıldız’ın sakatlık süresi uzadı. Doktorlarımız iyiler fakat hastalarını çok iyi takip etmiyorlar. Bence bundan dolayı oldu. Sakatlık dizinde çok tehlikeli bir yerde. Allah göstermesin Mehmet Yıldız’ın futbol hayatı bitebilir de. şimdi işinde çok iyi olan bir doktor bulduk. Avrupa’da çok önemli takımların doktorluğunu yapmış bir doktor. Son umuduz o. İnşallah iyi olur. Mehmet Yıldız içinde çok üzücü bir olay. İnşallah en kısa zamanda bunu telafi ederiz" dedi. Ajansspor |
Cevap: Metmet Yıldız'da Şok Gelişme
TÖVBE TÖVBE ŞOKLARDAYIM ŞUAN NASIL OLUR YA BİLEREKMİ YAPILDI
TÜRK DOKTORLARI NASIL BÖYLE BİR HATA YAPAR ALLAHIM İNŞALLAH DÜZELİR MEHMETÇİK |
Çok üzücü bi haber.Umarım Almanya'da önüne geçilir bu sakatlığın:( Akıl alır gibi değil nasıl bir hata bu.Madem yurt dışında bu kadar kaliteli doktor var da en başından neden gitmiyor oyuncularımız.İllaki bi zorluk mu çıkmalı karşımıza doğruyu görebilmemiz için!!!
|
[B]Insallah cabuk iylesir ve yesil sahalara en kisa zamanda geri döner.. Iste ben bu yüzden türkiye geldigim zaman pek hastaneye gitmeyi sevmiyorum.. [/B]
|
Olacağı buydu..Bu sezon bu işler gayri ciddi yürüyor gibi görünüyor.Dilerim bi an öncfe sahalara tekrar döner..Bu sezon faydalanamayacağızda seneye faydalanalım bari..
|
[B]Sayın Ünsal ne demek futbol hayatı bitebilir bu kadar basitmi. Moralım nasıl bozuldu anlatamam çok üzüldüm İnşallah bir sorun olmaz.
Tam futbolunun baharında genç yaşında salak bir doktor yüzünden ne hallerde koca kaptan...[/B] |
biri beni cimciklesin. olamaz... olamaz...
|
Cevap: Mehmet Yıldız'da Şok Gelişme
allahin izni ile dönüp gene golller nasil atiliyormus göster
HAYDI MEHMEDIM allah hayirlisini nasip etsin!!!!!! |
[B]ADAMIN HAYATINI KARARTTINIZ BE NE BİÇİM İŞ YAPIYOR BU DOKTORLAR YAZIKLAR OLSUN YAZIK YAZIK.TEK TEMENNİMİZ BÜYÜK KAPTANIMIZIN BİR AN ÖNCE YEŞİL SAHALARA DÖNÜP GOLLERİNİ ATMASIDIR....!!![/B]
|
Allah korusun... İnşallah en kısa sürede kaptanımız iyileşir ve takımdaki yerini alır....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:48. |