![]() |
LigTV Şifresiz !
[B]LigTV 1 haftalığına bütün uydu alıcılarında açıkdır.. Galatasaray maçını ve diğer tüm maçları evinde uydusu olan herkes canlı izleyebilir.. Duyurulur ;)[/B]
|
Cevap: LigTV Şifresiz !
Gardaş d-smartta kaçıncı kanalda ?
|
[B]HARBİMİ DİYOSUN GARDAŞ YA AMA LİG TV KARTI YOK YİNE İZLEYEBİLİRMİYİZ UYDUDAN ŞİFRESİZ CEVABINI BEKLİYORUM.....[/B]
|
[QUOTE=furkancfc;578470]Gardaş d-smartta kaçıncı kanalda ?[/QUOTE]
[B]D-Smart'ta kaçıncı kanalda olduğunu bilmiyorum ancak D-Smart'ta da şifresiz olacak LigTV..[/B] [QUOTE=58_babacan_58;578471][B]HARBİMİ DİYOSUN GARDAŞ YA AMA LİG TV KARTI YOK YİNE İZLEYEBİLİRMİYİZ UYDUDAN ŞİFRESİZ CEVABINI BEKLİYORUM.....[/B][/QUOTE] [B]Lig TV kartı ya da Digiturk abonesi olmanız gerekmiyor. Sadece uydunuzda LigTV kanalınız mevcut olsun ve uydu alıcınız kanalı çeksin yeterli. Şifreli yayın bir hafta boyunca kaldırıldı.. Sebebi ise Digiturk'un şifreleme olayında aksaklık yaşaması.. Şu anda ben şifresiz izleyebiliyorum üstelik üye falan değilim sadece normal uydudan açtım kanalı Beşiktaş - Ankaragücü maçı var.. Yani bu söylediğimin gerçeklik payı %100 ;) Umarım uzun süre bunu düzeltemezler :)[/B] |
[B]güzel birşey uzun süre devam etmesi temennim
lig tv şifreleri varsa alsak bi ayar çeksek bakalım olacakmı..[/B] |
evde az once ayarladim bu haber dogru kartimda yok
|
Kesinlikle dogru haber evde açtım oldu,eger uyduda lig tv kanalı yoksa işte frekans
Lig TV Frekans : 11729 V Sembol oranı: 15555 Fec: 5/6 |
[B]Maça gidemeyenler için iyi oldu ayrıca bir hafta boyunca TSL ve diğer liglerin maçlarını doya doya izleyeceğiz.. Herkese iyi seyirler :)[/B]
|
[B]Sağolasın abi haber için sabah sabah moralli uyandık [COLOR="Red"]xD[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=Fighter;578466][B]LigTV 1 haftalığına bütün uydu alıcılarında açıkdır.. Galatasaray maçını ve diğer tüm maçları evinde uydusu olan herkes canlı izleyebilir.. Duyurulur ;)[/B][/QUOTE]
burak abi dün sorun oldu lig tvde bursa maçının ortasında yayın kesildi belki hala sorun devam ediyordur o yüzden şifresizdir maça kadar düzelebilir |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:03. |