![]() |
Kamanan : Hedef Ligde Kalmak
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.yannick.jpg[/IMG]
Sivasspor'un golcü futbolcusu Kamanan, Galatasaray maçını ve takımın durumunu değerlendirdi.. Kamanan'ın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde: Maça istekli başladık. Karşımızda 11 çok iyi oyuncu vardı. Galatasaray’dan bahsediyoruz. Biz de elimizden geleni yaptık ama olmadı. Bundan sonra en iyi şekiklde hazırlanıp önümüzdeki maçı bekleyeceğiz. Sene başında çok değişiklikerl oldu, sonra hoca değişti. Yeni bir sistem, yeni bir oyun anlayışı. Geçmişi unutmak lazım. Bugünkü hedefimiz farklı, ligde kalmaktır. Önümüze bakmalıyız. Hakem 1-2 noktada hatalar yapmış olabilir. Bizim işimiz ayrı onun işi ayrı. Onların yaptığı iş de kolay değil. Büyük takımlardan biri değiliz. Galatasaray, Fenerbahçe gibi büyük takımlara karşı oynarken çok dikkatli olmalıyız. Hakem 1-2 staratejik noktada hata yapıyorsa işimiz daha da zorlaşıyoruz. Ajansspor |
Cevap: Kamanan : Hedef Ligde Kalmak
vay be nerden nereye yazıklar olsun geçen seneki takımı dağıtanlara
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Kamanan diyorki: Bugünkü hedefimiz farklı, ligde kalmaktır
kusura bakmayin ama ''ligde kalmak icin bile hicbirsey yapmiyorusunuz'':mad:[/B][/FONT][/COLOR] |
[B]Harbidende Nerden Nereye Geldik...insan Hedefini Biraz Yukarida Tutarki Assagisi Garanti Olsun....Sen Hedefin Ligde Kalmak Oldugunu Soyluyorsun Ozaman ikinci Lige isik Yakiyorsun ......Bukadar Ruhsuzluk Olmaz[/B]
|
[B]öncelikle oyun mantelitesiyle başlayayım;rakib ilk golü atana kadar ilerde tek adamımızla mücadele ettik ve golü yedikden sonra normale döndük bu seferde golü çıkaracaz diye debelendip durduk ve çıkaramadık....
ilk golde yasin in adamı kaçırmasıyla golü yedik,bu adamdan bir an önce kurtulmamız lazım.. ikinci golde ise böylesine tecrübeli bir kalecinin topu oyuna sokamaması beni çok öfkelendirdi eminimki maçı izleyen arkadaşlarımızıda çileden çıkarmıştırr.. sahada bişeyler yapmaya çalışan bi erman vardı helal olsun.. forvet oynayan adamdan çok ofsayta düşmese 4-4lük oyuncu.. biraz daha dikkat etmeli.. takım olarak çok kolay top kaybı yapıyoruz adam 2 metreye isabetli pas atamıyor bu maçın çoğu bölümünde tekrarlandı... oyuncular çok isteksiz oynamak istemıyosanız söyleyın hocanıza oynatmasın bu ne kardeşim... galiba ilk devreyi düşme potasında kapatacağız bu acı gerçek :( ama bu lig Sivasspor suz olmaz,olmayacakda..[/B] |
Ligde kalmak için değil,ligi haketmek için bile oynasanız göreceksiniz ki ne kadar üst sıralara tırmanıyorsunuz ama o mücadeleyi sizlerde görebilecekmiyim emin değilim ...Fakat her ne kadar itici bir yorum gibi görünsede hiç değilse gerçekçi ve benim içimde önemli olan futbolcunun kendini bilmesi,ne zaman ki çizgimizi bozduk gerileme dönemine geçtik bu yüzden temkinli olarak dönebiliriz eski günlerimize...
|
[B]Kamanan'a bu konusma hic yakismamis. Kisa ve net.!!!!!!!![/B]
|
ben ilk defa bülent hocanın ne denli hata yaptığını anladım ilk defa gerçekten hata yaptığının farkına vardım dmbemba bilicanın alternatifi diye alındı facia agbetu hayal ürünü ersen martin hayal ürünü yasin bi tekne ekmek daha yesin kadir pekmezci aşırı vasat ibrahim şahin bi parça iyi ama kendini kaldıramıyor zita bi parça son anda aldın onuda cihan sadece bedeni sahada ruhu hiç yok erman fena değil 2 futbolcu verilecek adam değil evet bülent hocam şampiyonlar ligi için yaptığın kadro bu gerçekleri artık daha iyi görüyorum
|
[B]NERDEN NEREYE GEÇEN SENE HEDEF ŞAMPİYONLUK BU SENE HEDEF LİGTE KALMAK İŞE BAK HAYAT BÖYLE İŞTE[/B]
|
sende artık düzel kamanan efendi sahada sadece geziyon
akıllı ol adam gibi topunuzu oynayın ne oluyo ayaklarınıza lan |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:56. |