![]() |
SİTEMİZİN TASARIMI DEĞİŞTİRİLMELİMİ SİZCE??
Arkadaşlar 2 yılda büyük başarıla kazanan sivasspormuzun birçok taraftarının üyesi olduğu sitemizin görünümünün insanı çekecek etkilecek bi site gibi gelmiyor başka takımların taraftarlarının çok güzel görünümlü siteleri var ayrıca bizi etkileyecek tasarımları var insan o siteden ayrılmak bile istemiyor ancak ben sitemizin tasarımının değiştirilmesinden yanayım lütfen arkadaşlar görüşlerinizi bildirir misiniz???
|
Cevap: SİTEMİZİN TASARIMI DEĞİŞTİRİLMELİMİ SİZCE??
Rüştü babanın işine karışmayalım. Başka taraftarların sitesi güzel olabilir ama bir yazıyla 500 kişi toplayamıyorlar.
ayrıca derbi maçımız kayserispor için ana sayfada klasik orta bölümde azdırıcı tetikleyici reklam olabilir. bu zaten klasikleşmiş bir çalışma. |
rüştü başkanın işine karışmak bizim haddimize değil ama sitenin tasarımının değiştirilmesi veya senin söylediğin gibi tetikleyici reklamlar olabilir ayrıca senim tasarımın değiştirilmesini istememin nedeni biraz gözü youcu bir tasarım canlılık yok hiç yoktan biraz siteyi hareketlendirecek enerji verecek tasarımlar iyi olurdu "bence"
|
[B]Bu konuda fikirleriniz nelerdir?[/B]
|
tek Kelime % 100 degişTiriLmeLi kendmı bıldımden berı aynı tsarm :D
|
[B]bncede SİVASSPOR gibi bi takımın taraftar sitesi daha gelişmiş olmalı...[/B]
|
Degisiklik her zaman yenilikltir.......
Nelerin degismesi konusunda ise ! Bence ilk önce imza Avatarlari biraz kücülse hic fena olmaz(Sahsi görüsüm). |
arada bi deyisiklikler güzel oluyor ya :D
|
[B]güzel bi hizmet değişecek şeyler varsa değişir zaten günlük yorumlar kontrol altında daha ne olabilirki bazı arkadaşlar değişik görüşler belirtmiş ne kadar haklı oda belli değil benim düşüncem bu site sivasa ve sivasspora hizmet etmekten başka bi amacı olduğunu düşünmüyorum
değişik yerlerde çatlak sesler çıktığı gibi buradada çıkması normal.oda bizlerin yapısında var ne diyelim emeğe saygı varsa ben bu emeğe saygı duyuyorum ..[/B] |
degişmeli benceee biz neysede sivasspor hakkında araştırma yapan yabancıları etkiliyebilecek bir site olmalıı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:19. |