SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Futbolculara 4 Gün İzin (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27762)

SivasSpor.Com 10.11.2009 09:01

Futbolculara 4 Gün İzin

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sivaslogo2.jpg[/IMG]

Ankaraspor'un küme düşürülmesi nedeniyle 13. haftayı maç yapmadan geçirecek Sivasspor, 14. haftada sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

Kayserispor maçı sonrası teknik direktör Muhsin Ertuğral tarafından 4 gün izin verilen Sivassporlu futbolcular, 12 Kasım Perşembe günü kulüp tesislerinde toplanarak 29 Kasım'daki Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacak.

Sivasspor, bay geçeceği 13. hafta ve lige verilen ara nedeniyle 2 hafta maç yapmayacak. Bu 2 haftalık arayı iyi değerlendirmek isteyen kırmızı-beyazlı ekip, sonraki haftalarda alacağı başarılı sonuçlarla ligin alt sıralarından uzaklaşmayı hedefliyor.

ÇATAYAZBUZGIŞ 10.11.2009 09:18

Cevap: Futbolculara 4 Gün İzin

kuru , temelsiz , ezbere hedefle başarılı olunmaz ... lafta hedefleniyor saha da sonuç hüsran ... bu hedefi gerçekleştirebilmek için bu takımın bu bjk maçında defansının çok katılaştırılması gerekiyor.... şu anki 3 defans futbolcumuzun 2 si yol geçen hanı bekçisi gibi.... hoca neyt et bu defansı kalabalıklaştır....yarım porsiyon adamlarla daha çok gol yeriz ona göre...

Ahwettt 10.11.2009 09:23

Bana göre çoğu futbolculara hepten sözleşmesini fesh ederek izin vereceksin alt yapıdanda bir kaç takviye ile ilk yarı bitimine kadar idare edilecek

davulcu 10.11.2009 09:43

hazır eliniz değmişken 1 ersen martin 2 yasin çaklam 3 uğur kavuk bu adamları yollayın bidaha sivasa gelmesinler:mad::mad::mad:

Shan58 10.11.2009 10:00

Muhsin Hocam, Lütfen Yasin Çakmak, Hayrettin, Ersen Martin ve Uğur KAvuk denilen adamların iznini 4 günden 2 Ay'a çıkar ve devre arasındada yönetime rapor vererek bu adamlaraı bir daha dönmemek koşuluyla süresiz izin verin.

kemalk58 10.11.2009 10:08

İNANMIYORUM.
OKUDUKLARIMA İNANMIYORUM..
:confused::confused::confused:
FUTBOLCULARA ÖDÜL VERİLMİŞ
4 GÜN İZİN
VAY BE.
HAFTALARDIR OYNUYORLAR.TOPLAM 7 PUAN ;
TARAFTAR BURNUNDAN SOLUYOR NELER OLUYOR NİYE BÖYLE OLDUK DİYE;
NİYE YENEMİYORUZ DİYE ; SABIR SABIR GÖSTERİYORUZ ;
AMA KARŞILIĞI KÖTÜ BİR FUTBOL VE REZALET BİR SONUÇ ( 4 -2 YENİLİYORUZ )
NASIL OLUYORSA 1 HAFTA MAÇ YAPMIYORUZ , HEMEN 4 GÜN TATİL..
NASIL VERİRSİNİZ BU TATİLİ...
ÇALIŞMALARI LAZIM...
BİRBİRLERİNE ALIŞMALARI LAZIM.
PAS LAZIM.
LAZIMDA LAZIM...
HER ŞEY LAZIM...
ADAMLAR SAHADA BİRBİRLERİNE PAS ATAMIYORLAR.

VE SONUÇ DEMEK Kİ BU ; YENİLECEKSİN Kİ TATİLİ HAK EDECEKSİN..
[B]4 GÜN TATİL..[/B]:mad::mad::mad:

BU NASIL ANLAYIŞ BEN ÇÖZEMEDİM.
BU KONU HAKKINDA YORUM YAPANLARDA ; OKUDUĞUM YAZILARDA HEP BENİM GİBİ BENDE ONLAR GİBİ DÜŞÜNÜYOR..
VE BUNA EMİNİMKİ BÜTÜN TARAFTARLAR BÖYLE DÜŞÜNÜYOR.

C[FONT="Book Antiqua"]ENABI ALLAH BİZE ÖZELLİKLE TARAFTARA SABIR VERSİN..[/FONT]
ARTIK BİR SÖZ BULAMIYORUM.

kemalk58 10.11.2009 10:16

OKUDUĞUM YORUMLARDA ; TARAFTARIN ORTAK NOKTASI ;

ERSEN MARTİN

YASİN ÇAKMAK .

ERSEN MARTİN = SİVAS A GETİRLİLİRKEN SÜPER GOLCÜ DİYE GELDİ..
EVET SÜPER GÖLCÜ ; HAFTALARDIR SÜPER GOLCÜ 1 TANE BİLE GOL ATAMADI.
NİYE ACABA =UYUMMU SAĞLAYAMADI ; O ZAMAN NEDEN OYNATIYORUZ..ONUN YERİNİ ALACAK FUTBOLCULARIMIZ VAR BENCE.

YASİN ÇAKMAK = DEFANS .. KOSKOCA FENERBAHÇEDEN GELDİ. SÜPER DEFANS .. FENERBAHÇEDE OYNUYORDU BİZ ALDIK..VAY BE NE KADAR BÜYÜK BİR TRANSFER YAPILDI..AMA İNSANIN AKLINA SORULAR TAKILIYOR. SORU 1= O KADAR İYİ OLSAYDI FENERBAHÇE BİZE VERİRMİYDİ ..SORU 2 = NERDE OYUNCULUĞU , NERDEYSE HER TOP GELMESİNDE TOP BİZİM KALEDE , BU NASIL DEFANS OYUNCUSU, YADA NİYE OYNAMIYOR...

HEPİMİZDE ACABA YANLIŞMI DÜŞÜNÜYORUZ...

LÜTFEN BİRİLERİNİN BİRŞEYLER YAPMASI LAZIM...
YOKSA İŞİMİZ GERÇEKTEN ZOR..
[U][B][FONT="Book Antiqua"]ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.[/FONT][/B][/U]

EfSaNe SiVaS 10.11.2009 11:14

neyse bu hafta 3 puan alacaz ve bjk karşısına 2 hafta dinleverek çıkacaz ayrıca bjk derbi yorgunu gelecek 4 eylüle mutlaka bjkyi yenmeliyiz bu 4 günde oyuncular kafalarını dağıtmalılar

ercan58.a 10.11.2009 11:34

[B][COLOR="Magenta"]adamlara 4 gün izin gerçekten çok az baksanıza daha oynamadan 1 hafta önceden 3 puanı ceplerine koydular,bu 3 puan taraftara helal futbolculara zehir zıkkım olsun[/COLOR][/B]

Rallim58 10.11.2009 11:51

[B]Yenilen her gole bir gün izin mükafaatı....[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:11.