![]() |
Erman,Ersen ve İbrahim Şahin Golü Unuttu
Arkadaşlar istanbul bş den büyük umutlarla alınan erman süper ligde en son golünü 25.haftada konyaspor'u 2-0 yendikleri maçta atmış.bu maçtan itibaren golu unutan erman kılıç bizleri oynadığı oyunla mutlu etsede beklediğimz gol ve golleri bir türlü atamadı.umarım beklediğimiz erman gol ve gollerle bundan sonraki maçlarda yüzümüzü güldürür.yapacağı asistlerde bizim için önemli.
Ersen Martin'e diyecek sözüm yok.denizlispor'dayken harikalar yaratıyordu.sonradan çöktü ve daha kalkamadı.inşallah eski formuna bir an önce kavuşur. İbrahim Şahin'i sahada gördüğümde mehmet yıldız oynuyor gibi izlerdim maçları.ilk haftalar iyiydi.sonra oda tutuklaştı.ibrahim şahin bence çabuk toparlanacak futbolcularımızdan biri.umarım kısa zamanda kendini toparlar. Kamanan'a söyleyecek lafım yok.her an gol ve goller atan veya atabilecek bir futbolcu.kamanan'ın niye yedek kaldığını hiç anlamış değilim. |
Cevap: Erman,Ersen ve İbrahim Şahin Golü Unuttu
ucude bir ise yaramaz mahvettiler guzlim takimi talan oldu
|
ibrahim şahin iyi bir futbolcu kesinlikle daima oynatılmalı,erman kılıç da çok iyi oyuncu çok güzel oynuyor kendisi direk forvet olmadığı için gol atmamasına bir şey diyemeyiz.kamanan kesinlikle çok iyi ibrahim şahinle daima banko oynamalı.ibrahim şahin mehmet yıldızın tekniği yüksek versiyonlusu bir oyuncu çok iyi yani.ama ersene gelince orda dururum o derhal bu takımdan def olup gitmeli.
|
[B]ERSEN HİÇ GOL ATMADIKİ GOLÜ UNUTSUN YAN GELİP YATIYOR ADAM[/B]
|
Sivassporumuz defanstaki sorununu bir halledebilse Erman FBdeki Alexin pozisyonunda oynar , bu güzel formu ile. Forvet de İb. Şahin ve Kamanandan oluşur. 4-3-3 gibi oynayabilsek ne iyi olur. Mesela : Akın,/Abdurrahman,Sedat,M.Sözgelmez, Faruk,/Kadir(Cihan) , İ.Dağaşan, Musa,/ Erman,Kamanan,İbrahim Şahin.
Ama arkadaşlar formsuz.Hepsi aynı hırsla,yardımlaşma ve özveri ile oynasalar önümüzde duracak takım olmaz. |
aslında üçüde güzel oynuyorlar ama takım kötü gidiyor onlarda duzelecek
|
ersen martın gol attımıkı unutsun ermanla bırlıkte ben ersene sonuna kadar karşıyım ve olmaya da devam edecem transferde ılk ış onu şutlayıp onun yapamadıgını başkanımızdan beklıyorum gol atsın
|
erman iyi oyuncu ibrahim yedek olur ersen gönderilmeli
|
erman cok hosuma gidiyor ya süper pres yapıyor sagdan soldan farketmez çok iyi top götürüyor forvete
|
[B]Ersan yanlışlıkla bir kere attı hatırlıyorum.:D:D:D [/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:36. |