![]() |
Guap`tan Hata Takip Sistemi!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/kaleciler10.jpg[/IMG]
Sivasspor’da geçtiğimiz günlerde takım ile çalışmalara başlayan yeni kaleci antrenörü Marcus Guap, karşılaşmalarda yenen goller ve kaleci hataları üzerine yeni bir sistem uygulamaya hazırlanıyor. Guap, defansif anlamda oldukça sancılı günler geçiren kırmızı-beyazlıların, ceza yayı içerisinde yapılan hatalar ve kaleci hatalarını kamera sistemi ile kayıt altına alacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral; “Bazen oyun içerisinde yapılan hatalar futbolcu tarafından iyi algılanamaz. Ama hocamızın yapmayı düşündüğü sistem ile oyuncularımız hatalarını kendileri görebilecek ve bu konuda gerekli dersi alacaklar" dedi. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Guap`tan Hata Takip Sistemi!
hiç sanmıyorum gerekli dersleri alacaklarını bi maç iyi 5 maç kötüler kalecilerimizde hiç iş yok bu sene
|
yasin mi ders alacak :)..............
|
[B]BU SAVUNMA ADAM OLMAZ HAYRETTİN VE YASİN VARKEN SAVUNMA 4 LÜMÜZ ŞÖYLE OLMALI BENCE:
FERHAT - SEDAT- MURATSÖZGELMEZ-ABDURRAHMAN DERELİ (FARUK)[/B] |
adam ların kapasitesibu bunun ustune çıkamıyorlar veya çıkmakistemiyorlar nerede geçen sozonkı petkovic akın ibrahim hayrettin nerede digerleri hiç birinden eser yok (inş dediginiz gibi olurda hocam bizde artık sevinç nedir busezon görürüz yoksa hayel oldu herşey)
|
[B]defans kötü olunca kaleci hatalarıda açığa çıkmaya başladı...[/B]
|
[QUOTE=58_babacan_58;582357][B]BU SAVUNMA ADAM OLMAZ HAYRETTİN VE YASİN VARKEN SAVUNMA 4 LÜMÜZ ŞÖYLE OLMALI BENCE:
FERHAT - SEDAT- MURATSÖZGELMEZ-ABDURRAHMAN DERELİ (FARUK)[/B][/QUOTE] Teşekküler kardeş demin bende takım kadrosuna baktım acaba savunmamız nasıl olur diye düşünüyordum. Senin düşündüğün 4 lüyü bende düşündüm |
[B]yasinden kurtulmadan bu takım iflak olmaz devre arasında kurtulmamız lazım [/B]
|
[B][I]işini iyi bilen iyi yapan kişilere saygı duymalıyız,her şey güzel olacak allahın izniyle[/I][/B]
|
la transver mevsımı gelsede 2 defans bı forvet sag kanadn ynaına bı orta saha alsak adamca adam gelse su takım bı adam etsek d
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:17. |