![]() |
Hedef Türkiye Kupası
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskanodykmz.jpg[/IMG]
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Kupada göstereceğimiz performansla taraftarlarımızın kırmış olduğumuz gönüllerini onarmayı hedefliyoruz'' dedi. Otyakmaz, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri ile ilgili görüşlerini aktardı. Sivasspor'un Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Bursaspor, Denizlispor, Giresunspor ve Tarsus İdmanyurdu takımlarıyla eşleşmesinden memnun olduğunu dile getiren Otyakmaz, ''Bu sene lige kötü başladık. Kupada göstereceğimiz performansla taraftarlarımızın kırmış olduğumuz gönüllerini onarmayı hedefliyoruz'' ifadelerini kullandı. Otyakmaz, lige verilen arayı iyi değerlendireceklerini ve takımın başarılı olacağını belirtti. Bu arada, Sivasspor takımı, ligin 14. haftasında 29 Kasım'da Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çift idmanla sürdürdü. A.A |
Cevap: Hedef Türkiye Kupası
[B]Önümüzdeki sene Avrupa Kupasında olmak isiyorsak tek çaremiz Türkiye Kupasında en az final oynamak.
Hedefimiz ligde kalmak Kupa bizim için ikinci planda diyenler felaket tellallıgını bıraksınlar. Hem ligde hemde Türkiye Kupasında özlenen Sivassporu göreceğimize inanıyorum.[/B] |
İNŞALLAH KİM İSTEMEZ TÜRKİYE KUPASI SIVASA GELSİN OLABİLİR AMA ÇOK ÇALIŞMAK LAZIM ÇOK İNŞALLAH
|
Mecnun baskan sezon baslarken de 3 macta 7 puan demisti...
Ama 12 macta ancak 7 puani toplayabildik :mad: [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26291&highlight=puan[/url] Türk futbolunun tipik hastaligi hedef hemen en yüksek nokta olarak secilir. Halbuki merdiven merdiven hedef konsa sonra hayal kirikligi büyük olmaz. Bu sene tek hedef olmali o da ligi orta siralarda bitirmek... Diger defler bana inandirici gelmiyor.. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayiz insallah :confused: |
Umut güzel şey başkanım ama her zaman istemek de yetmiyo..gönülleri kazanmak için öncelikle bi nefes alıp şu alt sıralardan kurtulmak gerekiyor..Ondan sonra Türkiye kupası için takım elinden geleni yapacaktır.
|
Başkanım size güveniyoruz. Hedefimiz ligde kalmak ve Türkiye kupasını almak inşallah.
|
[B]Türkiye kupasına yönlenerek ligi unutursak, vahim son kaçınılmaz olur.
Önce lig sonra Türkiye kupası olmalı.[/B] |
Bu takım büyük takım büyük takım. Güveniyoruz başkanım size.
|
[B]BU TAKIM İYİ İŞLER YAPACAK BEN BUNA ADIM GİBİ İNANIYORUM GÜZEL TOP OYNUYORUZ AMA DEFANSIMIZDAKİ SIKINTIMIZDAN DOLAYI İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALAMIYORUZ[/B]
|
Sayin Baskan Hedef Kupa derken herhalde taraftarlarin gönlünü kazanmak istemis.Gercekci olalim bu sezon HEDEF kesinlikle Lig olmali hedefe kupa koyarsak sonu facia olur.
Diger yandan her iki kulvar da savasacak kodromuz olmadigini Dünya alem biliyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:43. |