![]() |
TSL/Sivassporumuz - beşiktaş
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=15331&token=35147][img]http://resimzade.com/Show.html?i=15331&token=35147[/img][/url]
[B]Bu maç için söylenecek okadar çok şey var ki... Gecen senenin intikamını alacağımız bu maç hakkındaki Tahmin ve Görüşlerinizi bu başlık altında toplayalım... [/B] |
Cevap: TSL/Sivassporumuz - beşiktaş
Ben bu maçta hiçbir maçta olmadığım kadar rahatım bu yıl....kazanacağız......
skor: 3-1 |
[B]DEFANS SAĞLAM OLURSA BİZ HER MAÇI KAZANIRIZ [/B]
|
Bende umutlu olmak istiyorum ama Yasin Çakmak ve Hayerttin bütün umutlarımı çalıyorlar.
Bu adamlar olduğu müddetçe defans her an tehlikede her an gol yiyebilen bir takım görüntüsü oluyor. Defansta iki tane sağlam adam olsa kesin galibtik derdim ama Yasin ve Hayrettin olduğu müddetçe kesin konuşamıyorum. |
ben umutluyum inş alacagız bumaçı ama haftalardır sakat olan ibrahimm toraman bu maçta oynayıp bizim defansı sarsacak gibi gelior bana defansımız %20 hata ile oynasa bumaçı alırız
|
[B]Guzel Bir Kisa Ara Donemi Geciriyoruz,Bu Hafta Gerek Moral Gerek Tatktiksel Anlamda Ilerleme Kaydettik.Besiktas Macina Dala Olgun Daha Kendi Bilen,Hirsli;Dinamik Sivasspor izleyecegimize Eminim.Hocamiz Dusunlerini Takima Hissetirmeye Basladi,Bu Mac Bizim insallah[/B]
|
YENMEYECEZ EZECEZ TABİİ KADROP SEÇİMİ DOĞRU YAPILIRSA KAMANAN 11DE BAŞLARSA
AKIN---FERHAT--SEDAT--HAYRO--APO--SEZER--CİHAN--ZİTA--ERMAN--KAMANAN--İBO VEYA AGBETU |
destek çok önemli bıktık artık maç sırasında lig tv den çarşının tezahuratlarını dinlemekden,Yiğido- İzmir siz de maç olmaz,inşallah maç günü stattayız 2 kişi..tabi şimdilik 2:) gelmek ısteyen baska arkadaslarda olursa artabılır.
|
beşiktaşın bu hafta fener maçı var sonra 25.11.2009 çarşamba günü deplasmanda manu ile şampiyonlar ligi var. büyük bi ihtimal bu maçlar beşiktaş açısından olumsuz geçecektir bizde bu maçları iyi analiz edebilirsek beşiktaşı rahat geçeriz
|
[B]adam akıllı bir kadroyla çıkarsak en kötü berabere kalırız[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:14. |