![]() |
Hakem Belli Oldu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.hakem.jpg[/IMG]
Ligin 14. Haftasında kendi sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçının hakemi açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 14. haftada oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler şunlar: [B]27 Kasım Cuma[/B] 20.00 Bursaspor-Galatasaray: Halis Özkahya [B]28 Kasım Cumartesi[/B] 20.00 Fenerbahçe-Kasımpaşa: Hüseyin Göçek [B]29 Kasım Pazar[/B] 13.30 Antalyaspor-Gençlerbirliği: Aytekin Durmaz 14.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gaziantepspor: Yunus Yıldırım 14.00 Ankaragücü-Denizlispor: Tolga Özkalfa 14.00 Manisaspor-Kayserispor: Suat Arslanboğa 16.00 Trabzonspor-Eskişehirspor: Deniz Çoban [B]20.00 Sivasspor-Beşiktaş: Bünyamin Gezer [/B] |
Cevap: Hakem Belli Oldu
Bu hakemle maci cok zor 11 tamamlariz cok basit kart gösteren biri üstelik bu sezon takim olarak da cok yerli yersiz itiraz ediyoruz.
|
bu adamıda hiç sevmiyom ha .
|
isimiz zor bu macda 11 kisiye karsi degil 12 kisiye karsi oynayacagiz ama yinede kazanabilecek güce sahibiz.
|
Bu hakemi hiç beğenmiyorum gördüklerini çalsın yeter. 8jk yi her türlü yeneceğiz.
|
İŞİMİZ BU HAKEMLE ÇOK ZOR.,,,,,,,,,,,,,,,,
|
[B]Ben Bu hakeme 1 maçta 90 dk. sövdüydüm[/B] :D
|
Gardaş bu adam ev sahibine hiç musamaha göstermiyo
|
arkadaslar hakem iyi veyakotu hic farketmez eyer futbolcularimiz kendilerine guvenir inanirlarsa bu maci hakem felandinlemez hakemide 8tasin ustune koyup 3pugani 8tastan alirizdiye inaniyorum.
|
[B]ADALETLİ BİR MAÇ YÖNETSİN BİZE YETER..........[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:53. |