![]() |
TSL / Kasımpaşa - SİVASSPOR
[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_vk_Sivas_Kasimpasa001.jpg[/IMG]
[B]Sivassporumuzun Alt Sıralardan Kurtulması İçin Son Derece Önemli Bu Maç İçin Yorumlarınız Nelerdir?[/B] İstanbuldaki Yiğidoların Desteğine Çok İhtiyaç Var |
Cevap: TSL / Kasımpaşa - Sivasspor
[I][B]kasımpaşayı her defasında yendik bu bozulmaz arkadaşlar...[/B][/I]
|
[B]Gelecek haftalara biraz da olsa güvenle bakabilmek için ne pahasına olursa olsun galip gelen taraf biz olmalıyız ancak karşımızda son haftaların en formda takımlarından Kasımpaşa var oynadıkları oyun bulundukları yeri haketmediklerinin göstergesi.
Açıkca söylemek gerekırse Kasımpaşa bizden çok daha iyi futbol oynuyor bu maçı kazanmak için terimizin son damlasına kadar mücadele etmeliyiz. 'Vur kır parçala bu maçı kazan' Sözleri hiç bu kadar anlamlı olmamıştı...[/B] |
[B]KASIMPAŞAYI GÖZÜMÜZDE BÜYÜTMEMEK LAZIM SAĞLAM OYNARSAK KAZANIRIZ VE TAKIMA BÜYÜK BİR MORAL GELİR VE İLK DEVRE BİTMEDEN KALAN 2 MAÇIMIZIDA KAZANIRIZ BU MORALLE AMA ÖNCE KASIMPAŞAYI YENMEMİZ LAZIM BUNLARI YAPMAMIZ İÇİN TEK YOL GALİBİYET BERABERLİK KURTARMAZ...................[/B]
|
[B]Gerçekçi olmam gerekirse yeneriz falan demeyi çok isterim ama istememiz yeterli olmuyor.
Geçen maçlarlada kıyaslayamadım malum aynı takım aynı tas değil bakalım iyi olan kazansın.[/B] |
[B]kasımpaşa son haftalarda iyi form yakaladı çelme takmamız lazım kaybetmeyi düşünemiyorum eğer öyle bişey olursa çıkmazlara gireriz... inşallah 90 dk sonunda gülen taraf biz oluruz bana göre ya tamam ya devam maçı!!![/B]
|
[B]kasımpaşa gecen seneki kasımpaşa degil takıma yeni futbolcular alınmış göze hoş gelen takım oyununu güzel yapıyorlar 1-0 olsun bizim olsun[/B]
|
Kasimpasa 5 mactir kaybetmiyor, cok formdalar...
Haftaya Manisaspor bay gececegini ve Diyarbakirspor`un 8jk ye kaybedecegini varsayarsak siralama söyle olabilir.. [B]kazanirsak:[/B] 13. Manisaspor 17 puan 14. Kasimpasa 15 puan 15. Diyarbakirspor 15 puan 16. Sivasspor 13 puan [B]Berabere oynarsak:[/B] 13. Manisaspor 17 puan 14. Kasimpasa 16 puan 15. Diyarbakirspor 15 puan 16. Sivasspor 11 puan [B]Kaybedersek: [/B] 13. Manisaspor 17 puan 14. Kasimpasa 17 puan 15. Diyarbakirspor 15 puan 16. Sivasspor 10 puan |
şuraya yazıyorum,bu maç bizimdir..
|
ARTIK YENMEMİZ LAZIM EĞER BU MAÇI KAZANAMAZSAK LİGDEN DÜŞERİZ DİYORUM AMA SİVASSPORUN BU MAÇI KAZANIP ÇIKIŞA GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM VE İNŞALLAH YANILMAM
VUUUUR KIIIIIIIIIR PARÇALAAAAAAAA BUUUUUU MAÇIIIIIIII KAZANNNNNNNN VUUUUR KIIIIIIIIIR PARÇALAAAAAAAA BUUUUUU MAÇIIIIIIII KAZANNNNNNNN BU MAÇTA KAMANAN PATLAMA YAPACAK ERMAN COŞACAK SİVASSPOR KASIMPAŞAYI KOMAYA SOKACAK |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:00. |