![]() |
HALI SAHA TURNUVASI
13.12.2009 PAZAR GÜNÜ SAAT 19-20 ARASINDA SİVASSPOR.COM İLE SİVASLİLAR.NET ARASINDA YAPILACAK OLAN HALI SAHA MAÇINA GELMEK İSTEYENLER ADINI BURAYA YAZABİLİRLER...
NOT:KESİN GELECEK ARKADAŞlaR ADINI SOYADII YAŞINI VE MEVKİLERİNİ YAZSINLAR .. SİVASSPOR.COM KADROSU 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) |
Cevap: HALI SAHA TURNUVASI
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;586860]13.12.2009 PAZAR GÜNÜ SAAT 19-20 ARASINDA SİVASSPOR.COM İLE SİVASLİLAR.NET ARASINDA YAPILACAK OLAN HALI SAHA MAÇINA GELMEK İSTEYENLER ADINI BURAYA YAZABİLİRLER...
NOT:GELECEK ARKADAŞlaR ADINI SOYADII YAŞINI VE MEVKİLERİNİ YAZSINLAR SİVASSPOR.COM KADROSU 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8)[/QUOTE] [FONT="Century Gothic"][B] 13-3 ten sonra gelen olurmu:D:D her iki taraftarada simdiden basarilar[/B][/FONT] |
Resul 7 kişilik kadro kur
_ _ _ _ _ _ _ _ |
[QUOTE=serrrkan;586866]Resul 7 kişilik kadro kur
_ _ _ _ _ _ _ _[/QUOTE] 8 8 iyi abicim ya ücretlerde tam düşüyo 7 7 olursa karışklık oluyorr .. |
[B]yaff arkdaş 2 maçıda aldık onlara hiç böle yorumlr gelmior bi kere yendler konuşuorlar öle :)
site maçı dedik hiç tanımadığımız adamlar geldi [/B] |
[QUOTE=samet yıldız;586884][B]yaff arkdaş 2 maçıda aldık onlara hiç böle yorumlr gelmior bi kere yendler konuşuorlar öle :)
site maçı dedik hiç tanımadığımız adamlar geldi [/B][/QUOTE] haha 13 3 hiç maç qöRmedim ezdik sizi daha hala konuşuyonuz :D.D bütün admalrım sivasspor.com üyeliriydi bu arada ... |
[B]benim de as takım değildi.siteden dedim ama olmadı söz verdik diye dışardan adam bulduk geldik
site adına bi ben gol attım diğerlerinide sağolsun adamların sakatladı gol atamadı[/B] |
[QUOTE=samet yıldız;586891][B]benim de as takım değildi.siteden dedim ama olmadı söz verdik diye dışardan adam bulduk geldik
site adına bi ben gol attım diğerlerinide sağolsun adamların sakatladı gol atamadı[/B][/QUOTE] alt üstüka qol attınızki zaten:D:D ? ? |
resul fazla konuşma !
!!!!!!!!!!!!!! |
[QUOTE=serrrkan;586894]resul fazla konuşma !
!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Nİye ki sizde yenin sizDe konuşun. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:17. |