SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Rakibimiz Denizlispor'dan transfer atağı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27965)

ahmetbaba 16.12.2009 17:40

Rakibimiz Denizlispor'dan transfer atağı

arkadaşlar denizlispor yönetimi transfere 4 milyon euro ayırdığını,devre arasında batuhan karadeniz,yusuf şimşek,ceyhun eriş,semavi, bebbe, gibi oyuncuları takıma katmayı düşünüyor.

ŞANLI SİVASSPOR 16.12.2009 17:50

Cevap: Rakibimiz Denizlispor'dan transfer atağı

biz hala uyuyoruz demiyicem illaki iyi transferler yapacağımızı biliyorum muhsin hocadan bomba transferler bekliyıorum denizlide bu oyunculardan hiçbirini alamz

abdullah58 16.12.2009 17:54

[QUOTE=ahmetbaba;589185]arkadaşlar denizlispor yönetimi transfere 4 milyon euro ayırdığını,devre arasında batuhan karadeniz,yusuf şimşek,ceyhun eriş,semavi, bebbe, gibi oyuncuları takıma katmayı düşünüyor.[/QUOTE]

Biz degil 4 milyon
2 milyon verip adam gibi adam alsaydik
2008-2009- yilinin sampiyonu biz olurduk
kimi aldik 300 bin euro ya kamanani
bedevayada murat erdogani
tabiki sampiyonluk gider

06esra58 16.12.2009 18:00

[COLOR="Purple"][B]Ya iyi olacaksa alaım transferi yapalım bence ama iyi olmazsa boşuna yapmış oluruz :confused:[/B][/COLOR]

ahmetbaba 16.12.2009 20:15

bu arada manisaspor'da holoskoyla ilgileniyor.

subasi29 16.12.2009 20:17

Biz Kimlerle ilgileniyoruz? Simdiden Ortalarda Birtakim Haberler Var...Dogrumu Bilemiyorum

ŞANLI SİVASSPOR 16.12.2009 20:19

SİVASSPORUMDA HERAN EMRE GÜNGÖRE İMZA ATTIRABİLİRMİŞ BİRDE İKİ TANE İYİ ORTA SAHA OYUNCUSU ALALIM BİDE FORVETE GÜÇLÜ VE HIZLI Bİ OYUNCU VE BİRDE 2 TANE DEFANS BİRİ YABANCI OLMAK ÜZERE VE MUTLAKA KALECİ ONDAN SONRA GÖRÜN SİZ SİVASSPORU

stain 16.12.2009 20:20

denizliyle görülecek hesabımız var...

hakem bizi katletti ve belki de bugünkü durumumuzun bir nedeni de o oldu, denizlideki maçta resmen iki puanımızı ve çok kritik bir galibiyetimizi çaldı. belki de deplasmanda alacağımız bir galibiyetle şimdi çok farklı yerlerde olacaktık... neyse bunun hesabını sivastaki maçta sormak futbolcularımızın işi...

Melisa 16.12.2009 20:20

[B][COLOR="Red"]Biz takımımıza güveniyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....Yani ben öyle düşünüyorumm...Bizi kimse ilgilendirmezz...Kendimize bakalım:confused:[/COLOR][/B]

58delikanli58 16.12.2009 20:33

biz transfer yapacaksayiz az ama sabit transfer yapalim.
siz ne alirdiniz : pazardan 3 kg kötü elma 1 ytl icin yada 1kg ama sahane elma.
ben sahaneyi alirdim ,demek istedigim pazara gidip alisverisyapin degil:D
transferdede böyle davranmamiz lagzim : az ama kaliteli;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:57.