![]() |
Yaprak Dökümü Devam Ediyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg[/IMG]
Sivasspor'da yaprak dökümü devam ediyor Ersen Martin'den sonra takımdan ayrılan ikinci isim büyük umutlarla transfer edilen genç Mbambe oldu. İkinci devreye yepyeni bir takım ile girmeyi hedefleyen Muhsin Ertugral'ın Sivasspor'u takımda gönderilmesi kesinleşen oyuncuları birer birer göndermeye başladı. Bugun alınan habere göre Mbambe Bank Asya Birinci Lig takımlarından Kocaelispor ile anlaştı haberi sitemize gelmiş bulunuyor. Kocaelispor cepsesi de bu transferi doğruladı. İki klube ve Mbambe'ye de hayırlı olmasını dileriz. [B]SivasSpor.Com Özel[/B] |
Cevap: Yaprak Dökümü Devam Ediyor
[B]Bence Bunlar Yaprak Dökümü Değil Baharın İşaretleridir...[/B]
|
[B]Hayirli Olsun,Yaprak Dokumu Meyve Vermeyen Agaclardan Baslamis:D[/B]
|
Bu yaprak dökümü değil,ağaç daha gür çıksın diye budarsın...Birde budaklardan yasin gitse...
|
hayirli olsun cok yavas ve hantal bir oyuncuydu süper ligde oynamasi zordu.simdi bülent uygun kendi kendine ne diyordur acaba anderlecht macinda suarez ve bousofe karsisinda ön libero oynatmisti o günü hatirladikca kahroluyorum.neyse zaten 2.ligde gelmisti geldigi lige geri gitti.
|
[B]hayırlı uğurlu olsun çok genç bir oyuncu...[/B]
|
cok yazik oldu bize kactane mac kazandirmisti. uzuldum bak simdi
|
Bu oyucu tahmin ediyorum kiralık olarak verildi...Yaşı genç bir oyuncu kendini gösterirse seneye tekrar takımın kadrosuna girer..Bazılarının aksine ben bu oyuncuyu beğeniyorum..Bu oyuncunun en büyük sorunu maç eksikliği ve tecrübe eksikliği....Sürekli oynrsa bu oyuncu gelecekte sivasspora yararlı olur diye düşünüyorum...
|
Ne yaprak dokumu ya ? :D bende kamanan fln filan gitti zannetim :D ogh ogh yaprak dokumu degil :P Bahar bu :P Cicekler Acacak..
|
[QUOTE=eyuphulagu;591632]Bu oyucu tahmin ediyorum kiralık olarak verildi...Yaşı genç bir oyuncu kendini gösterirse seneye tekrar takımın kadrosuna girer..Bazılarının aksine ben bu oyuncuyu beğeniyorum..Bu oyuncunun en büyük sorunu maç eksikliği ve tecrübe eksikliği....Sürekli oynrsa bu oyuncu gelecekte sivasspora yararlı olur diye düşünüyorum...[/QUOTE]
Nesini beğeniyorsun merak ettim rakibin direk ayağına dalmasını mı kendi etrafını 60 saniyede dönebilmesini mi bu adamdan topçu olmaz derler ya işte gerçekten bu adamdan topçu falan olmaz kocaelide oynayacağını hiç sanmıyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:03. |