![]() |
IŞIKLANDIRMA NE ZAMAN YAPILACAK?
YAW BU IŞIKLANDIRMA YAPILMADI MI HALA?!!!NE GÜZEL BAYRAMDA MEMLEKETE GELİP GECE MAÇI İZLERİZ DİYE HAYAL KURUYODUK...NE ZAMAN YAPILACAK BU IŞIKLANDIRMA.???VAR MI Bİ ÇALIŞMA..?
|
Sivas'ım Kanatlı hayvana sallayacaktır.4 Eylül'ü FB unutamayacak.
|
!!!!şu çılgın yigidolar!!!!
3 buyukler gunduz macında ıyı degıl cunku alısık degıl sıvas ın yenmesı mucıze olmucak en kotu berabere bıtıcek ben de eskı fenerlılerdenın tanırım fenerı onun ıcın yıgıdolar rahat olsun !!!!
|
Mac 12 Kasim degil 6 Kasim'da...
|
fenerbahçe maçı
gardaşlar syn lorantın dedigine göre 4 buyuklerinen oynar ken ben oyuncularıma hiçbirşey söylemeyecegim dedi. yalnız fnr de iken glt sarayı 6.0.gibi bir skorla yenmiştim. tarih netesadüftürkü 6 kasımdı .ve yine tarihler 6.kasımı gösterdiginde bu kez sivasspor un başında olacagım . fb düşünsün ben taraftar bekliyorum.diyor.
|
[QUOTE=Skywriter]Mac 12 Kasim degil 6 Kasim'da...[/QUOTE]
:confused: pardon ilker abi yaaa:)!!!12.hafta diceğimize 12 kasım yazmışız...ee heyaecandan tabii:)!!!ama bu ışıklandırmadan haberi olan var mı?:!!!hemii.. |
insallah
insallh maç gunu bende memleketteyım umarım seyredebiliriz
|
EN BÜYÜK FENERLİ SİBEL KEKİLLİ
fenerbahce macını bekliyodum ezecez f5 görecek 6 kasımda 4 eylülde itlaf var inanılmaz biçimde destekliyecez sivassporumuzu UA 33 MERSİN UNİ
|
İNŞALLAH FENERE İLK YENİLGİYİ BİZ TATTIRCAZ
|
TARİH:06.11.2005 PAZAR
SAAT:15:48 DK:93 SKOR: SİVASSPOR :2 FENERBAHCE :1 ALLAH BU SEVİNCİ YAŞATIR İNŞALLAH..BEN ÇOK UMUTLUYUM VALLA İÇİMDEN BİR SES BÖYLE DEDİ BENDE SKORU YAZDIM ..HADİ HAYIRLISI:rolleyes: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:32. |