![]() |
DENİZLİSPOR-SİVASSPOR MAÇI TRT'DE
Arkadaşlar sivassporumuzun denizlispor'la oynayacağı maç 9 ocak saat:17:30 da trt'de.
İŞTE İSPATI:tff'nin sitesine girin.orda ziraat türkiye kupası işaretini tıklayın.açılan sayfada haberleri tıklayın.ziraat türkiye kupası 1,2,3,4 hafta programları açıklandı yazısını tıklayın.o sayfada koyu siyahla yazılmış maçlar trt'nin göstereceği maçlar.inanmayanlar 1.haftaya baksın.5 tane maç koyu siyahla yazılmış.geçen hafta bu beş maçı gösterdi trt'de. |
Cevap: DENİZLİSPOR-SİVASSPOR MAÇI TRT'DE
ahmetbaba eger bu haber dogru ise sana cok tesekkürler ederim gene bir sivassporumuzun macini tv de izleyebiliriz.
|
[B]Ben TRT'de yarım saattir dolaşıyorum hiçbişey yok...TRT de maçı göstereceği zaman Fikstürde o maçın yanında TRT-1 Yazması gerek ama Sivasspor maçının yanıdna böyle birşey yok TFF'ninde sitede dolaşıyorum yok?[/B]
|
[url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=267&ftxtID=8525[/url] burayı tıklayın.açılan sayfada 1.grup maçlarına bakın.5 maç koyu siyahla yazılmış.bu beş maçı trtde ilk hafta gösterdi.
|
valla güzel olur yeni aramiza yeni katilanlarida görmüş oluruz bu arada
|
[B]trt.nin ne yapacağı hiç belli olmaz. yayınlarsa izleriz yayınlamazsa dinleriz ama kazanan biz oluruz.kaybeden trt,olur...[/B]
|
4 MAÇ YAYNLANACAK DTODU TRT ZATİ EVET BENCEXCE TRT DE MAÇ
|
[B][COLOR="Blue"]inşallah yayınlarlar trt den izleyerek destekleriz sivassporumuzu
maç sivasta olunca tabiiki herkes stada[/COLOR][/B] |
ilk kez trtyi kutluyorum spikerlerinni adam et trt
|
benim dediğim çıktı.trt'nin sitesine kondu yayın akışı.9 ocak cumartesi saat:17:20 de trt-3 te.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:36. |