![]() |
Vee Sezer Badur Gitti
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg[/IMG]
Sezer Badur'un Trabzonspor'a transfer olacağını ilk Sivasspor.Com duyurmuştu ve sonunda transfer resmen gercekleşti. Trabzonspor Kulubu resmi sitesi transferi doğrulayarak Sezer Badur ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdular. Trabzonsporun Sezer Badur için Sivasspor kulübüyle gecenin geç saatine kadar görüşme yapıldığı belirtildi. [B]Bu görüşmelerin sonucunda Sivasspor'a 700 bin Euro civarında bonservis bedeli ödendiği öğrenildi.[/B] Transfer SivasSpor.Com da takip edilir. |
Cevap: Vee Sezer Badur Gitti
üzüldüm :mad: ,
|
takas mı yapıldı.eğer takas olarak engin baytar geldiyse çok iyş olur.
|
[B]Her iki taraf içinde transfer hayırlı olur inşallah..
Bu arada sitemizide tebrik ediyorum[/B] |
[B]Kamanan'ın 350 bin euro oldugu yerde 700 bin Euro Sezer Badur için çok iyi para birde üstüne takasta iyi bir oyuncu aldıysak işte o zaman müthiş olmuştur.
Sezer Kronik sakat ne diye ts bu kadar para verdi hayret. Her ts macında Sezer mutlaka bir tsli ile kavga ederdi trabzon taraftarları bu transferi nasıl karşılıyor acaba...[/B] |
sezer in sivasa cok büyük emekleri var ayrica adamligida tartisilmaz süper bir insan ancak son zamanlarda performansinda büyük düsüsler vardi trabzona hayirli olsun basarilar sezer
|
zaten takımda sata sata adam bırakmadılar..şimdi de kamananı bursaspor a ....... düşünüyolar..arkadaşlar bu yonetim baskan hariç fiyaskodur.KAMANAN SATILMASIN !!!! 16 MEKAN 58 VATAN
|
Sezer herhalde takas olmadı;parayla transfer oldu anlaşılan...Trabzonspor'a hayırlı olsun..Bize son 2 yılda çok şeyler veren bir oyuncuydu...Zaten kendisi de Almanya da geçen yıl verdiği röportajlarda hep büyük bir takıma gitmek istediğinden söz ediyordu...Kendisine teşekkür edip Güle Güle Sezer diyoruz...
|
sezer badur harika bir futbolcuydu inşallah trabzonda başali olur engin takasi olmadi sanirim olsaydi güzel olurdu ama yönetim ve hoça anternefini bulur
|
emeklerinden dolayı teşekkürler sezer.700 bin euro çok iyi para. şimdi transferde iyi bi adam almalarını bekleyebiliriz yönetimimizden.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:52. |