![]() |
Ceyhun An Meselesi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg[/IMG]
Ankaragücü'nün kaptanı Ceyhun transferinde sona yaklaşılıyor. Özellikle Mecnun Odyakmaz'ın çok istediği Ceyhun için tüm imkankar seferber edilmiş durumda. Ceyhun'da Sivasspor'da oynamaya oldukca sıcak bakıyor. Prensipte anlaşma sağlandı büyük bir aksilik cıkmazsa Ceyhun 2. yarı Sivasspor forması giyecek. Transferin ayrıntılarını an ve an SivasSpor.Com dan takip edebilirsiniz... SivasSpor.Com Özel |
Cevap: Ceyhun An Meselesi
[B]Başkanımız bu kadar çok istiyorsa bu iş bitmiş demektir. Ceyhun hayırlı olsun.[/B]
|
Bu iş bitmiştir hayırlısı olsun. Bu yaştan sonra yarar sağlar mı bilemem. İnşallah faydalı olur
|
ceyhun kim ya sezeri satıyo ceyhunu alıyor 33 yaşında ayağı çukurda bank asyada oynaması lasım
|
Nie bu kadar istiyo anlamadım Başkan bu adamı ???
|
Ceyhun tamam kendi çapında iyi bir oyuncu ama sene başında yapılan transfer hatalarından sonra 33-34 yaşına gelmiş bir oyuncudan gel gemiyi kurtar medeti ummak çok yanlış.
Ne diyelim artık Sivassporumuz için hayırlısı neyse o olur inşallah... |
ceyhunun bize katkıda bulunacagına inanmıyorum sezon bası yaptıgımız hataları tekrar yapmayalım
|
bencede iybi ceyhun ikinci yarıyı kurtarır karamsar olmayın arkadaşlar.
|
benim ümidim yoktur ama inş beni utandırır. inş
|
Bence ceyhun bize faydali olur
bir yarim sezon gelse zarari ne olur servet geldigindede ayni yazilar vardi gel ceyhun gel |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:08. |