![]() |
Mehmet Yıldız'dan kötü haber!
Yiğido yine 'Yıldız'sız!
Sezon başından bu yana sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve ikinci yarıya yetişeceği açıklanan Mehmet Yıldız'dan yine kötü bir haber geldi. [IMG]http://www.tumspor.com/photos-inner/745790303.jpg[/IMG] Dizindeki rahatsızlığı henüz geçmeyen Sivasspor’un golcüsünün mart ayından önce sahalara dönemeyeceği öğrenildi. Bu haber üzerine harekete geçen Kırmızı-Beyazlı yönetim, golcü arayışlarını hızlandırırken, teknik direktör Muhsin Ertuğral’ın yönetime geniş bir futbolcu listesi verdiği belirtildi. Bu arada Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, her biri milli takımlarında forma giyen 4 yabancı oyuncuyu renklerine katacaklarını söyledi. Tumspor |
Cevap: Mehmet Yıldız'dan kötü haber!
[B]BU NEDİR KARDEŞİM YA NE SAKATLIKMIŞ BU BÖYLE ARTIK BEN BU SEZON MEHMETTEN TAMAMEN ÜMİDİMİ KESTİM.ARTIK GELSEDE BİR FAYDASININ DOKUNACAĞINI HİÇ SANMIYORUM GELECEK SEZON BAKALIM NE OLACAK........[/B]
|
[B]yılan hikayesine döndü.:) aha bugün aha yarın oynadı aynayacak.biraz daha bekleyelim biz tedbirimizi alalım gelirse takıma katılır artık..[/B]
|
bir takımda hiç bir zaman bir topçuya göre yapılmamalı bütün hesaplar.bana kalırsa m yıldızdan halen çok şey bekliyenler yanılıyor.yıldızın sivasspora çok fazla faydalı olacagını sanmıyorum.adam iyileşmeden büyük takım hayalini açıklıyor.kaldıki iki sezondur sivasspora bir katkısı yok.ayrıca bu adam bizim kaptanımız. hiç olmadı insanlar ondan çok şeyler beklerken o neyin hesabını yapıyor dogrusu yadırgadım.sivasspor hiç bir zaman bir adama mahkun olamaz olmamalı.iyi adamlar alıyoruz ona ihtiyacımız kalmaz artık o da istedigi yere gidebilir tabiki alan olursa.
|
Mehmet YILDIZ'dan artık medet beklemek bence saçmalık. martta gelecek mayısta sezon bitiyor. Birde geldğinde forum tutup tutmacağı bile meçhul, allahtanki transfer dönemi kapanmadan böyle bir durum ortaya çıktıda Yönetim yada hocada ona göre tekbirini alır. Eğer büyük takım olacaksak büyük takım gibi düşünmeliyiz gelceğimiz bir futbolcuya endekslenmemelidir. Hala bank Asya liğinde oynurmuşuz gibi düşünüyoruz. kesinlikle ve kesinlikle artık Mhmet YILDIZ' dan ümüdü kesmelyiz kendi önümüze bakmalıyız.
|
kisacasi suna futbol hayati bitti deyin.........:mad:
|
bu aciklama yeni degilki muhsin hoca aciklamisti mehmet antremenaara basladi ama takima girmesi mart ayini bulur diye.söyle düsününce o aciklamadan gene bir haber cikartmislar zaten 8 ay top oynamamis adam 2 veya -2.5 aydan önce sahalaa dönmez.ligler subatda basliyor ve mart ayina kadar bu süre var iyi bit mehmet izlemek ancak ve ancak seneye olabilir.bu haliylede mehmet real madrid e bile gider :)))
|
yildiza gecmis olsun.biz yeni bir golcu oyuncu alalim yildiz gelirse iyi ola formayi hak eden giyer hatta bazi maclarda ikisi bir oynar.kesin olan bir sey var sivasin bir golcuya ihtiyaci var.
|
yeni habermis gibi.. yakup arkadasinda dedigi gibi, bunu muhsin hoca zaten bildirmisdi. Martin ortasinda ins. sahada olucak
|
mehmete yazık oldu sakatlık döneminde futbol hayatı bitti die basında açıklamalar vardı istemeyerekte olsa şimdi dogru gibi görünüyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:46. |