SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   bayrak kampanyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2815)

FATIMA 18.10.2005 14:04

bayrak kampanyası

gelin hepbirlikte bir bayrak kampanyası başlatalım,insanın kendi toprağından birilerini görmesi neden hoş gelir acaba ,bence herkes için geçerlidir bu....mesela sizler hiç trafikte bi arabanın camında "SİVASSPOR"bayrağı görünce tebessüm etmiyormusunuz,yada en sinirli anınızda bile tam kafanızı camdan uzatıp kötü bir iki kelime söyleyecekken arabanın camında asılı duran o bayrak yüzünden yutkunarak "biraz sabır gardaş"diye seslenerek önünüze döndüğünüz oldumu??yada çocuklarınızın heyecanlı bi şekilde"baba bak onlarda sivaslı ,bayrak var camlarında "diyerek seslenmeleri....herkesin söyleyecek bir iki kelimesi vardır mutlaka...gelin bütün türkiyeye ve hatta yaşadığınız diğer avrupa ülkelerinde sivaslılar olarak bir ayrıcalık yapalım ve sivaslı olduğumuzu tüm dünyaya haykıralım.....artık bayrak hediye etme zamanı gelmedimi???
" HERKES DUYSUN BİZ SİVASLIYIZ,ÖLENE KADAR SİVASSPORLUYUZ":)

Sweetgirl 18.10.2005 14:15

[COLOR="Magenta"][B][FONT="Comic Sans MS"]Gercektende cok güzel düsünmüssün bunu bacim! Ben cocuk olmadigim halde bir sivaspor bayragi asili araba görsem seviniyorum. [/FONT][/B][/COLOR]

HakkıTİMUÇİN 18.10.2005 14:17

ah fatıma ahhh...yaramı deştin valla...benim kullandığım araç şirket aracı olduğu için bayrak falan asamıyorum malesef :(

araba kendimin olsa varya...bırak bayrak samayı o arabayı kırmızı beyaz a boyarım valla...bide hem ön kaputa hemde arka kaputa sivasspor logosu..
:)

FATIMA 18.10.2005 14:21

üzülme hakkı baba sende evin camına as...o da yeter....

yusuf_07 18.10.2005 14:23

VALLA BİZ BURDA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BUNU HERKEZE YAPTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ.İYİDE OLUYO YANİİİİ

hemso58 18.10.2005 14:23

[b][color=blue]İLLAKİ BAYRAK OLACAK DİYE BİR KAİDE YOK.BU ATKIDA OLABILIR SAPKA OLABILIR ELINIZE SIVASLA SIVASSPORLA ILGILI NE GECERSE ASIN ARABALARA...[/b][/color]

Sweetgirl 18.10.2005 14:31

[QUOTE=hemso58][b][color=blue]İLLAKİ BAYRAK OLACAK DİYE BİR KAİDE YOK.BU ATKIDA OLABILIR SAPKA OLABILIR ELINIZE SIVASLA SIVASSPORLA ILGILI NE GECERSE ASIN ARABALARA...[/b][/color][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"][B][I]
iyide onu nasil bulacaz bu gurbet elde. bu sene izinde bi sivasspor bayragi aldimda asdim arabama yoksa yani burda öyle bir sey bulunmuyor.

Aslinda yurtdisindada sivasspor taraftarlari icin birseyler yapilsa cok güzel olur. Yani mesela atki ve bayraklarda satilsa harika olur.

Ha Hakki abi benim arabam kirmizi icinde beyaz yaptiracam oldu bu is, ama öyle yok kaporta boyatma felan ne o ya........ bana göre diil.

[/I][/B][/COLOR][/FONT]

hemso58 18.10.2005 14:34

[QUOTE=gakgo58]ah fatıma ahhh...yaramı deştin valla...benim kullandığım araç şirket aracı olduğu için bayrak falan asamıyorum malesef :(

araba kendimin olsa varya...bırak bayrak samayı o arabayı kırmızı beyaz a boyarım valla...bide hem ön kaputa hemde arka kaputa sivasspor logosu..
:)[/QUOTE]

[b][color=blue]İŞ GÜÇ SAHİBİ OLUP BİR ARABA ALMAK NASİP OLURSA DÜŞÜNÜYORUM ÖYLE BİR ŞEY YAPMAYI.HARİKA BİR DÜŞÜNCE...[/b][/color]

S.Yildiz 18.10.2005 14:56

[COLOR="Purple"][I][FONT="Comic Sans MS"][I]Ben sahsen kendi odamin camina 2 cesit sivasspor bayragi astim..
Arabaya astiklarim malesef gittiler, istiyenler oldu bizde verdik..

Bazi tanidiklardan “senin camindaki bayraklari gordukce gurur duyuyorum” dediklerinde SIVASLI oldugumdan inanilmaz gurur duyuyorum.. [/I] [/FONT][/I][/COLOR]

[COLOR="Red"]SIVASLI OLMAK BUYUK BIR AYRICALIKTIR..[/COLOR]

CÜSSKB-Aynur 18.10.2005 15:00

[QUOTE=gakgo58]ah fatıma ahhh...yaramı deştin valla...benim kullandığım araç şirket aracı olduğu için bayrak falan asamıyorum malesef :(

:)[/QUOTE]

Gakgo, bu kadar üzülmene gerek yok. Sivasspor la ilgili birçok organizasyonu başarıyla gerçekleştirdin. Bu bence çok daha önemli.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:01.