![]() |
sizin 2. yarıdaki kadronuz?
inşallah orlando nun geldiğini düşünerek bu kadroyu kuruyorum. özellikle orta sahamız çok güçlü olacak. sağda elrio gibi hızlı ve teknik bir adam.solda son maçlarda kendini gösteren pire agbetu ve beyin taiderle harika olacak bu takım.
___________________petkoviç___ ______________ abdurrahman___sedat____contrer as______hayrettin ___________________keita_____________________ elrio heerden_________taider__________agbetu____ _________________erman kılıç__________________ ________________mehmet yıldız_________________ şimdilik ibrahim şahin:) daha saymadığımız kimler yokki kadroda; musa aydın,ibrahim dağaşan, cihan, kamanan,murat, yasin, kadir, ibrahim şahin ooo çok iyi bi takım geliyor inşallah. |
Cevap: sizin 2. yarıdaki kadronuz?
mehmet sakat çikar ordan onun yerine ibrahim şahini koy
|
[QUOTE=57babasivas;596164]mehmet sakat çikar ordan onun yerine ibrahim şahini koy[/QUOTE]
tamma dediğin gibi yaptım hadi:) |
[QUOTE=buraks58;596163]inşallah orlando nun geldiğini düşünerek bu kadroyu kuruyorum. özellikle orta sahamız çok güçlü olacak. sağda elrio gibi hızlı ve teknik bir adam.solda son maçlarda kendini gösteren pire agbetu ve beyin taiderle harika olacak bu takım.
___________________petkoviç___ ______________ abdurrahman___sedat____contrer as______hayrettin ___________keita____ibrahim dağaşan___________ elrio heerden_________taider________ __agbetu____ _________________erman kılıç__________________ ________________mehmet yıldız_________________ şimdilik ibrahim şahin:) daha saymadığımız kimler yokki kadroda; musa aydın, cihan, kamanan,murat, yasin, kadir, ibrahim şahin ooo çok iyi bi takım geliyor inşallah.[/QUOTE] futbol 12 kişiylemi oynanıyordu :):):):D:D:D:D |
[QUOTE=ahmet_200655305;596168]futbol 12 kişiylemi oynanıyordu :):):):D:D:D:D[/QUOTE]
:D:D:D takımın real madrid den farkı olmayınca:p kime çıkaracağıma karar veremdim.:D neyse bari tek ön libero yapıyım:) |
Bir kadro'da benden
.........................Akın..........................
Abdurrahman…Sedat…Sontreras…Hayrettin ...............Keita…...….Taider................... .....Musa………Elrio Herden………Agbetu ...... .................. Kamanan ......................... |
Akin
Abdurrahman - Sedat - Conteras - Hayrettin |
keita - taider
musa - kamanan - harun rahman |
musa aydini oynatmiyor musunuz? ;)
|
[B][B] _________Akın Vardar__________
Abdurrahman D__Sedat B.__Orlondo C____Hayrettin Nabil Taider S.Keita Elrio Van Herden Cihan Yılmaz Musa A Kamanan [/B][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:30. |